Duge noge i dug šlep: Kako je Milena Radulović reagovala posle saslušanja Mike Aleksića

Autor: Gloria.rs

29.10.2021 18:35

Foto: Foto: Jakov Simović

Foto: Foto: Jakov Simović

Miroslav Mika Aleksić prvi put se javno izjasnio o optužbama tužilaštva, izjavivši da nije krivJuče je održano pripremno ročištne na kojem se pojavio vlasnik škole glume, optužen za seksualno zlostavljanje više devojaka, Miroslav Aleksić.

A njegovi advokati predložili su da sud sasluša pedesetak svedoka, od kojih su mnogi javne ličnosti i glumci poput Vuka Kosića, Dragana Bjelogrlića, Dubravke Mijatović i dr, što ukazuje na očiglednu taktiku odbrane - odugovlačenje.

Pročitajte i Da li su svi isti - Kako nakon traume Milena Radulović gleda na muški rod

Marija Ćalić

 

Pored ovoga, advokad Milene Radulović Jugoslav Tintor ukazao je na nekorektan izbor sudije, te je tražio njegovo izuzeće.

- Sudija Božović bio je član veća koje je odlučivalo o pritvoru Aleksića. To znači da se već određivao o njegovoj krivici i zato sam tražio izuzeće, kako bi postupak bio zakonit. Odbrana bi u kasnijem toku procesa mogla da se pozove na to i da se poništi ceo proces. I tužilaštvo smatra da Božović ne treba da vodi ovaj postupak - rekao je Tintor na K1.

Pročitajte i Nije bilo izbora, sloboda ili ništa - Milena Radulović nikad iskrenija

ATA Images

 

Glumica Milena Radulović nije davala nikakve izjave povodom jučerašnjih događaja, ali je na svom Instagram storiju objavila fotografiju koja se, čini se, oktriva njen stav.

Radulović, naime, korača uzdignute glave, čvrstim i odlučnim korakom, i čini se da je ništa više ne može pokolebati.

Pročitajte i Stara ljubav zaborava nema - Milena Radulović podržala bivšeg dečka

Instagram / Milena Radulović

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading