Podignuta optužnica protiv Miroslava Mike Aleksića, a potom se oglasila i Milena!

Autor:

21.04.2021 22:30

Foto:

Foto:

Milena Radulović je početkom januara prijavila učitelja glume Miroslava Miku Aleksića da ju je seksualno zlostavljao, a on se od tada nalazi u pritvoru. Više javno tužilaštvo je danas podiglo optužnicu protiv njega



Kako stoji u saopštenju Višeg javnog tužilaštva Aleksiću se na teret stavljaju dva produžena krivična dela silovanja, dva krivična dela silovanja, jedno produženo krivično delo nedozvoljenih polnih radnji i četiri krivična dela dela nedozvoljenih polnih radnji, na štetu sedam oštećenih, a to bi moglo da se završi osudom na 15 godina zatvora.

Pročitajte i Milena Radulović prokomentarisala zvuke iz pakla - Ja u to ne verujem!

Ata Images

 

Glumica Milena Radulović kaže da je očekivala optužnicu koja je danas podignuta protiv Miroslava Mike Aleksića i ovakav njen sadržaj.

- S obzirom na broj prijava i broj devojaka koje su se javile, spremne da svedoče o svojim iskustvima s Miroslavom Aleksićem, podizanje optužnice za mene je potpuno očekivano - kaže Milena Radulović.

Ona je istakla da ni jednog momenta nije posumnjala u ispravnost svoje odluke da optuži Aleksića, uprkos njegovom renomeu i traumi koju je ponovo morala da proživljava.

Pročitajte i Poruka Milena Radulović snažno odjeknula u javnosti - Naše ćerke biće sestre!

Ata Images

 

- Nisam mislila o eventualnim posledicama, o pretnjama, pritiscima. Nisam se plašila, bila sam svesna onoga što radimo, jer govorimo istinu - navodi ona.

Milena je dodala i da su Iva Ilinčić i ostale devojke koje su svedočile, uradile sve što je do njih, kao i da je sada sve na sudu.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading