Potresna tajna

Milena Radulović prokomentarisala zvuke iz pakla: Ja u to ne verujem!

Autor:

21.04.2021 14:45

Foto:

Foto:

Glumica Milena Radulović jedna je od najzauzetijih mladih umetnica, a poslednje ostvarenje blokbaster 'The Superdeep' u kom igra glavnu ulogu izazvao je mnogo pažnje.



Mlada glumica Milena Radulović kazala je danas na televiziji K1 da je blokbaster „The Superdeep“ u kojem ima glavnu rolu i koji se daje u domaćim bioskopima rađen prema istinitoj priči, ali da ona u nju baš i ne veruje. 

Televizija K1

 

- Da, povod je istiniti događaj kada se osamdesetih godina u Sovjetskom savezu sprovodio eksperiment na Koljskom poluostrvu. Tada su na dubini od oko 12 kilometara zabeleženi krici te se smatra, do danas, da su to zvuci iz pakla. Snimali smo baš na toj lokaciji i u razgovoru sa rudarima saznala sam da mnogi veruju da je to istina, ali iskreno, ja u to ne verujem. Svakako, ova priča sjajna je tema za film – kazala je Milena u emisiji „Kec na jedanaest“ na K1 televiziji.

– Dva meseca su trajale pripreme za snimanje, svakog dana imala sam časove ruskog jezika i čitajuće probe. Rusi su veoma govorljivi i vole da pričaju i diskutuju pa bi probe nekada trajale i po osam sati. Bilo je naporno. 

Pročitajte i Severina Kojić uputila snažnu poruku Mileni Radulović: Kao žena moram da reagujem!

Televizija K1

 

Mlada glumica istakla je i da u Rusiji dobija uloge koje su potpuno drugačije od onoga kako je reditelji vide u našoj zemlji. 

- Tamo nisam nežna žena, profilisana sam kao žena ratnica. Mnogo bih volela da u Srbiji bude prikazana serija „Ivan Grozni“ u kojoj igram jednu baš takvu ženu. Serija je sjajna, pogledala sam je i mislim da bi se i ovde dopala ljudima jer mi volimo te velike istorijske spektakle – kazala je Milena za K1. 

Pročitajte i Milena Radulović o iskustvu nakon Aleksićeve torture: Prosečno, žrtva ćuti 15 godina!

Televizija K1

 

Otkrila je danas da iako je Rusija velika zemlja, ipak muči muku sa muškim glumcima. 

- Daleko od toga da njihove najveće zvezde nisu talentovani i lepi glumci, ali malo ih je u odnosu na tako veliku zemlju i na tako veliku produkciju kao što je ruska. Svakog dana održi se najmanje jedna filmska premijera. Pa šta mislite što su toliko ludi za našim glumcima? 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Beogradjanka

22.04.2021 20:29

Izuzetno ste gl*pavi kada ste naseli na njen mamac.Odjednom svi o njoj pišu,samo se slika,gostuje..a to joj je i bio cilj.Mali manipulator,osrednje glume,nimalo prijatba,harizmatična.Nisam jedina koja prestaje da vas prati.