Nije bilo izbora, sloboda ili ništa: Milena Radulović nikad iskrenija

Autor:

25.09.2021 12:45

Foto:

Foto:

Intervju Milene Radulović koji je nedavno dala za domaće medije imao je jak odjek u javnosti u regionu.



Glumica Milena Radulović svojim javnim istupom, te odlukom da svedoči protiv zlostavljanja koje je godinama trpela, inspirisala je žene širom regiona da ustanu, te je borba protiv zlostavljača otpočela. Milenino traumatično iskustvo koje je proživela u školi glume Miroslava Aleksića opisano je bezbroj puta do sada, a u kom trenutku je prelomila i odlučila da isputi u javnost sa svojom pričom mlada glumica otkrila je u intervjuu za N1.

Petar Đorđević

 

Intervju Milene Radulović podićiće prašinu!

- Bila sam svesna medijskog sistema u kome živimo. Znala sam da to moram da uradim, nisam imala izbora, bila sam prepuna osećanja nepradve, nemoći i besa. To je moralo da se desi, bila sam svesna rizika, izabrala sam da nastavim svoj život u miru iako ovo ne liči na mir - počela je svoju priču Milena Radulović.

Iako su je mnogi ubeđivali da nema šanse da stravične događaje koje je opisala u svojoj ispovesti dokaže i na sudu, Milena nije odustajala, htela je pravdu, a pravdu je i dobila.

- Mnoge žene su se osetile kao žrtve. Ja sam imala pokušaje nekog rezrešenja te situacije još 2018. godine, neuspelo, okupljanje devojaka za koje sam znala da su prošle isto, kada sam shvatila da ‘živa neću ostati’ budem li se plašila, bilo leto 2020. godine kada sam rešila da to zaustavim. Teško je uradio to sam, iako sam bila spremna, to su devojke znale. Advokati govore da je to nedokazivo, da nema šanse, jedini način je bio da svi zajedno učestvujemo u tome, bilo nas je četiri. Mediji propuštaju činjenicu je da ima 16 prijava, ja neke od tih žena ne poznajem - ističe glumica.

Pročitajte i Vreme slavlja: Milena Radulović otvorila bocu šampanjca (Foto)

Suđenje koje očekuje Miroslava Aleksića opisuje kao 'proces izlečenja'.

- Stalno misliš da je kraj. Odeš kod psihologa i misliš da je kraj, onda se pojave nove devojke i misliš da je kraj. Nadam se da je suđenje početak kraja, jedva čekam da se dogodi, da ja uđem u sudnicu, da završimo taj slučaj i krenemo dalje - zaključila je Milena Radulović.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading