Danijela Dimitrovska

Danijela Dimitrovska doživela neprijatnost u Mikinoj školi glume, otvoreno priznala: Rekla sam tati da...

Autor:

22.09.2023 13:00

Foto:

Foto:

Reči Danijele Dimitrovske zatekle su domaću javnost, evo kakvu je neprijatnost doživela u Mikinoj školi glume



Danijela Dimitrovska nedavno se ostvarila u ulozi voditeljke, a mnogi smatraju da se i ovoga puta našla na visini zadatka, te da joj n posao i te kako pristaje. 

U jednoj od svojih emisija ona je ugostila advokata Milene Radulović, Jugoslava Tintora, sa kojim je razgovarala o nastavku suđenja Miki Aleksiću, vlasniku škole glume ”Stvar srca”.

Instagram

 

Tom prilikom voditeljka je otkrila da je svojevremeno bila na kastingu pomenute škole, kao i da joj je neprijatnost koju je doživela bila dovoljna da se tamo više nikada ne vrati.

Pročitajte Dok Ognjen čeka prinovu Danijela priznaje - Dušu sam isplakala...

- Ja moram samo da kažem da sam imala prilike da odem na jedan kasting pomenute škole kada sam imala sedamnaest godina, ne insinuiram da se desilo bilo šta slično ovome, ali da je pristup bio jako neprijatan.

Sećam se da sam izašla, tata me čekao ispred, da sam mu rekla meni se ovo ne dopada, ne sviđa mi se kako ljudi komuniciraju sa nama na kastingu i ja ne želim ovde nikada više se vratiti.

Tako da bih poručila svim devojčicama, dečacima, ženama i muškarcima da prate svoj osećaj i da u Mileni vide jednu heroinu i svim ovim devojkama 21. veka i da im eto na ovaj način pružimo podršku.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BLIC TV (@blictelevizija)

 

Reči Danijele Dimitrovske pune podrške i razumevanja ganule su publiku, a verujemo da su mladim ljudima dale vetar u leđa da konačno stanu na kraj nasilju. 

Komentari. (0)

Loading