Anja Radulović

Mnogi pomisle da su bliznakinje: Sestra Milene Radulović njena je najveća podrška, a tek da vidite koliko je lepa (foto)

Autor:

20.09.2023 13:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Sestra Milene Radulović glumičina je najveća podrška, a procenite sami koliko je lepa



Jučerašnji dan obeležila je samo jedna vest - Milena Radulović svedočila je u postupku koji se vodi protiv njenog nekadašnjeg učitelja glume, Miroslava Mike Aleksića kog je optužila za silovanje.

Mlada glumica pojavila se u zakazano vreme ispred Palate pravde dok ju je za ruku čvrsto držao novi dečko, Ognjen Janković. Osim njega, najveća podrška bili su joj roditelji Stevan i Aleksandra, kao i sestra Milene Radulović, Anja koja je inače, takođe prošla kroz dramski studio optuženog Aleksića.

Ata Images

 

Anja Radulović sestrina je kopija, pomislio je svako ko ih je juče ugledao jednu do druge. Mlađa sestra Milene Radulović pojavila se slično obučena kao glumica, sve vreme je držala oca za ruku, a nije tajna da su njih dve veoma vezane.

Naime, Anja nije javna ličnost, te se ne eksponira u medijima, ali glumica često deli njene fotografije, koje svedoče o njihovom sjajnom odnosu i tome koliko su bliske, skoro kao najbolje drugarice. 

O Mileninoj sestri gotovo da se ništa ne zna. Ono što je medijima jedino poznato jeste da je ona studentkinja Fakulteta primenjenih umetnosti, a uz to je aktivna i u porodičnoj firmi, dok se na prvi pogled može primetiti da je i ona kao i glumica vanvremensku lepotu nasledila od majke Aleksandre.

Kako je jednom prilikom ispričala je njihova mama, obe devojčice su od detinjstva bile zainteresovane za razne sportove i umetnosti.

Pročitajte Ova bucka danas mami uzdahe na svakom koraku, jedna je od naših najzgodnijih glumica (foto)

– Milena i njena mlađa sestra Anja su išle na plivanje, tenis, ples, slikanje – rekla je ona u jednom intervjuu.

 

Komentari. (1)

Loading
Gordana

21.09.2023 12:32

Kako proceniti lepotu, to je stvar ukusa meni licno ni jefna od njih dve nije lepa.