Milena Radulović

Njene fotke u bikiniju su zapalile društvene mreže: Koja je tajna bombastičnog izgleda Milene Radulović?

Autor:

05.01.2023 17:03

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Milena Radulović u bikiniju izgleda zanosnoMalo je reći da su se društvene mreže zapalile kada je Milena Radulović podelila fotografije iz Zanzibara. Od prizora zgodne glumice u bikiniju mnogima se zavrtelo u glavi, usledile su salve komplimenata, ali i pitanja kako joj polazi za rukom da ima takvu figuru?

Pročitajte Noge ne mogu da stanu u kadar - Pokazala seksi figuru

Instagram

 

Pre nego što vam to otkrijemo, iznenadićemo vas činjenicom da je ova zanosna brineta nekada kuburila sa kilogramima, u školi su je zbog toga često zadirkivali, a već sa 11 godina počela je da razmišlja o mršavljenju.

- Imala sam nešto više od 11 godina kada sam na tu temu počela uopšte da razmišljam. Do tada su me drugari u školi često zafrkavali. Danas sam stalno na nekim dijetama, jer sam vrlo podložna gojenju - ispričala je jednom prilikom mlada glumica za magazin "Story".

Pročitajte Da li biste je prepoznali - Ovako je izgledala glumica kad je bila devojčica

Instagram

 

Pa, koja je onda njena tajna, sigurno se pitate? Milena i te kako vodi računa o ishrani i često je na dijeti. Ali, i fizička aktivnost igra veliku ulogu. Name, Milenina velika strast je joga, te redovne treninge ne propušta.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Cojle

25.07.2023 16:33

vanserijski lepa i zgodna devojka