Milena Radulović

Jedva je smogla snage... Milena Radulović oči u oči sa Mikom Aleksićem, on nije prestajao da viče na nju

Autor:

23.11.2023 16:17

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Suočavanje Milene Radulović i Miroslava Aleksića dogodilo se danas u Palati pravde



Milena Radulović pre nepune tri godine rešila je da progovori o traumi koja joj se dogodila u tinejdžerskim danima.

Naime, optužila je svog nekadašnjeg učitelja glume za silovanje, a osim nje još sedam devojaka prijavilo je čuvenog profesora glume za isti zločin.

Suočavanje Milene Radulović i Miroslava Aleksića dogodilo se danas, na zakazanom ročištu gde je optuženi imao pravo da žrtvi postavlja pitanja.

Ata Images

 

Glumici su i ovog puta podršku pružali roditelji, partner Ognjen Janković i mnogobrojne kolege i prijatelji, među kojima su bili i Jelisaveta Seka Sablić, Vaja Dujović i Mia Bjelogrlić.

Danas je za Milenu posebno težak dan jer se konačno oči u oči suočila sa najvećom životnom traumom koju nosi. Na licu nije skrivala bol i tugu, ali je čvrsto rešena da pravda pobedi, te je sve stoički podnela.

Suočavanje Milene Radulović i Miroslava Aleksića trajalo je satima

U totalno crnom autfitu glumica se pojavila u zakazano vreme na sudu, držeći za ruku dečka, dok su iza njih bili njeni roditelji, Stevan i Aleksandra

Ata Images

 

Kako prenose domaći mediji, suočavanje Milene Radulović i Miroslava Aleksića trajalo je nekoliko sati, a ona je  na sva pitanja odgovarala kratko i sažeto. 

Pročitajte Milena Radulović ponovo trpi neprijatnosti - Novi dečko i kolege pružili su joj podršku (foto)

Glumica je otkrila da joj je Aleksić nebrojano puta pretio njenom sramotom, do detalja je opisala momenat silovanja.

Kako je otkrila, bila je na individualnom času jer se pripremala za prijemni ispit, a kada se gnusni čin dogodio, nije znala šta da radi.

Na ovom ročištu Aleksić je više puta opomenut da spusti ton kada postavlja pitanja oštećenoj s obzirom na to da je imao autoritativan stav. 

Ata Images

 

- Pretili ste mi i govorili kad počnete da me bijete da će svi aplaudirati, da mi niko neće verovati, da to nije priča za mamu, tatu, ni drugarice. Prvo ste bili pedagog, a onda silovatelj i zlostavljač. Molila sam vas da to ne radite, gledali ste me kako venem i uživali u tome - navela je Milena.

Komentari. (0)

Loading