Slavica Rokvić

Zamenite belo brašno heljdom, doručak Slavice Rokvić za jače kosti i imunitet (video)

Autor:

07.10.2023 09:53

Foto:

Foto:

Doručak Slavice Rokvić se brzo i lako priprema, a ukus je neverovatan



Slavica Rokvić aktivna je na društvenoj mreži Instagram, a njene objave pune su saveta upućenih damama koje žele da u životu postignu svoj maksimum. 

Instagram

 

Ovoga puta ona je pokazala kako da samo za 5 minuta napravite zdrav doručak, a recept Slavice Rokvić  prenosimo vam u celosti. 

Pročitajte Ima 58 godina i savršenu liniju - Zahvaljujući ovome Slavica Rokvić je zategnuta kao struna (foto)

– Heljda je namirnica za koju se smatra da je žitarica, a ona to nije, ona je jednogodišnja zeljasta biljka. Ne sadrži gluten, veliki je izvor proteina, sprečava anemiju, jača kosti, naš imunitet

Malo li je razloga da je uvrstimo u našu svakodnevicu? Na ovakav urnebesan način poželim najmilijima i sebi dobro jutro – poručila je. 

Recept Slavice Rokvić priprema se za tren oka

Skuvajte heljdu, iseckajte suvo voće – brusnice, suve šljive, kajsije, smokve, urme… Sameljite sirove bademe, lešnike, orahe, suncokret, golicu, a potom dodajte organski kakao i cimet. 

Pročitajte Neverovatno ukusna, a ne opterećuje digestivni trakt - Domaća pašteta po receptu Slavice Rokvić

Sve to dobro izmešajte i u tanjir dodajte malo svežeg voća. Kašikom za sladoled odozgo stavite urnebesnu mešavinu. Slavica isecka nanu i par listića čuvarkuće, a potom doda i malo domaćeg meda.

Uz ovakvu vitaminsku bombu dugo ćete biti siti. Kombinujte, dodajte, oduzimajte, spajajte nespojivo, igrajte se jer u ovome ne možete da pogrešite. Dekorišite i uživajte u jutru. 

Komentari. (0)

Loading