Milena Radulović

Doručak Milene Radulović topi masne naslage i jača imunitet, a gotov je za samo 10 minuta

Autor:

21.03.2024 10:01

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Doručak Milene Radulović se brzo i lako priprema, a ukus je neverovatan



Milena Radulović aktivna je na društvenoj mreži Instagram, a njene objave pune su saveta upućenih damama koje žele da u životu postignu svoj maksimum.

Ovoga puta ona je pokazala koje namirnice rado konzumira, a zdrav doručak Milene Radulović možete napraviti za svega nekoliko minuta. 

Saša Preradović

 

Poput mnogih dama, Milena izuzetno vodi računa o svom izgledu, a osim redovne fizičke aktivnosti, ona pažljivo bira namirnice koje će se naći na njenom meniju. 

Pročitajte Ispovest Milene Radulović za Gloriju - Borim se za svoj život

Zdrav doručak Milene Radulović sastoji se od jaja, spanaća, avokada i paradajza, a toliko je ukusan da će probuditi sva vaša čula, piše glossy.

Zašto je doručak Milene Radulović pravi izbor?

Jaja su energetska bomba, a sadrže po 7 grama proteina po komadu, zatim omega 3 masne kiseline, vitamine D, E i B12, minerale.

Spanać se savršeno kombinuje s jajima, obiluje kalcijumom, gvožđem, magnezijumom i vitaminom A, a dokazano smanjuje rizik da će doći do naglog skoka šećera u krvi i povišenog pritiska.

Instagram

 

Avokado je odličan izvor nezasićenih masti i biljnih vlakana. Ne spada zvanično u superhranu bez razloga, na kraju krajeva.

Pročitajte Najčešće greške u dijetama - Utiče na zdravlje, ovo nikako ne radite

Paradajz, osim što ima obilje vitamina i minerala, često se preporučuje za konzumaciju zbog likopena. U pitanju je antioksidans koji se bori protiv slobodnih radikala.

Komentari. (0)

Loading