Vesna de Vinča

Vesna de Vinča gladovala 42 dana, izgubila dvocifren broj kilograma pa pokazala kako izgleda

Autor:

17.04.2024 16:53

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Vesna de Vinča gladovala je 42 dana a ovako sada izgledaNije tajna da je Vesna de Vinča gladovala 42 dana već nekoliko puta u životu, a kako je sama istakla taj način života joj veoma prija.

Nekadašnja novinarka i vlasnica modne agencije "Mis Yu" otkrila je da povremeno gladuje da bi očistila telo od toksina, a kako joj se taj potez pokazao kao dobar po zdravlje, to obavezno praktikuje jednom godišnje.

Boško Karanović

 

Sada je objavila fotografiju na Fejsbuku i pokazala kako izgleda nakon što je 42 dana gladovala, a u komentarima se mogu pronaći samo pohvale na račun njenog fizičkog izgleda.

- Posle 42 dana gladovanja - napisala je uz fotografiju na kojoj je odmorna i nasmejana.

Vesna de Vinča gladovala je zbog raznih benefita koje njen organizam na taj način dobija

Vesna kaže da joj nije predstavljalo problem da 42 dana izdrži bez hrane jer autofagiju praktikuje već 30 godina.

- Gladovanje je najbolje upražnjavati kao preventivu. Za početnike koji žele da isprobaju ovu metodu čišćenja organizma poručila bih "kaskadno gladovanje”.

To znači da dva dana jedeš, dva dana ne jedeš, i sve tako do pet dana - kaže De Vinča.

Pročitajte Da li je moguće da je penzija Vesne de Vinče ovolika?

Vesna de Vinča gladovala je prethodnih mesec i dvanaest dana, a evo na koji način u organizam unosi hranljive materije:

- Ujutru kada ustanem, prvo istrljam desni zeolitom, jer nam se tu skuplja najviše otrova. Nakon toga popijem jednu čašu tog minerala razmućenog u mlakoj vodi.

 

 

- Zatim popijem čajeve od žalfije, kantariona, nane i matičnjaka, a posle toga uzmem vodu sa limunom. U vreme ručka popijem sok koji je mešavina cvekle, šargarepe, rotkve, celera i krompira.

Pred spavanje uzimam čaj od valerijane ili matičnjaka i ponovo jednu čašu zeolita. Na taj način izgubila sam 13,5 kilograma, a dobila mnogo elana i energije.

 

Komentari. (0)

Loading