Jelena i Tara

Zaboravite na sarme i punjene paprike: Evo šta ručaju Jelena i Tara Đoković (foto)

Autor:

24.12.2023 12:01

Foto:

Foto:

Ručak Jelene i Tare Đoković je preukusan, da li biste ovo probali?



Supruga Novaka Đokovića putem društvenih mreža često promoviše zdrav način života, a poznato je i to da je pristalica veganskog načina ishrane. 

Jednom prilikom ona je na svom Instagram profilu objavila fotografiju sa naslednicom, a ručak Jelene i Tare Đoković mnogima je zapao za oko. 

Ata Images

 

Naime, ručak Jelene i Tare Đoković sastoji se isključivo od zdravih namirnica, pa su se tako na tanjiru našle namirnice neverovatnog ukusa i kvaliteta. 

Pročitajte Viršle i majonez? Šta doručkuju deca Novaka Đokovića?

Za početak, tu je tartar, ali ne od mesa, već od avokada i kinoe. Sjajno se slaže sa bagel-sendvičom čiji je glavni sastojak dimljeni tofu.

Glavno jelo može biti vegetarijanski burito sa interesantnim nadevom: asparagus, crveni pasulj, ajsberg-salata, šargarepa, paradajz, slatki crveni luk, spanać, sezonsko povrće i mini-delikates ‒ veganski majonez.

 

 

Na kraju obroka bogatog zdravljem Jelena predlaže jedno „Blue Moon“ osveženje. Voćni šejk u neodoljivo plavoj boji sa dodatkom spiruline, savršen za malu Taru.

Pročitajte Ti nisi moja majka - Reči Tare Đoković su Jeleni slomile srce

Dakle, ako vam je ponestalo ideja za kvalitetne i energične porodične obroke, ručak Jelene i Tare Đoković može biti idealno rešenje za vas. 

Komentari. (1)

Loading
Nadica

25.12.2023 15:28

Kako to da kod vas nikada nema komentara, a i kad pustim neki ,nikada ga ne objavite. Mnogo ste.....