Stefan i Tara

Viršle i majonez? Šta doručkuju deca Novaka Đokovića?

Autor:

07.12.2023 19:21

Foto: Photo by Clive Brunskill Getty Images

Foto: Photo by Clive Brunskill Getty Images

Deca Novaka Đokovića se zdravo hrane, evo šta jedu za doručak



Od kada su naš najbolji teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena drastično promenili režim ishrane, o njihovom jelovniku dosta se pričalo i pisalo. 

Bračni partneri pažljivo biraju namirnice koje će se naći na njihovom meniju, pa nije čudo što je mnoge zanimalo šta deca Novaka Đokovića jedu za doručak. 

Valerio Pennicino/Getty Images

 

Poznato je da su deca Novaka Đokovića na biljnoj ishrani, a ponosna mama Jelena je jednom prilikom otkrila koji im doručak najčešće sprema. Reč je o mešavini semenki sa kokosovim mlekom.

Pročitajte Za doručak, ručak i užinu - Ovom desertu ni Jelena Đoković ne može da odoli (foto)

- Nekad su različite proporcije, ali manje-više je uvek isto: čia semenke, konoplja, maka-semenke, dud, lan, kakao, kokos, kamu-mamu, vanila i ovas, plus kokosovo mleko.

Sutra ću samo da dodam sveže voće i sveže ceđen voćni sok uz ovo. Preko svih ovih suvih namirnica nalije se kokosovo mleko, pokrije i ostavi se da odstoji do jutra.

Kao mali Noletov i Jelenin sin bio je na režimu ishrane koja je podrazumevala i meso, međutim, pre nego što je napunio dve godine roditelji su ovu namirnicu izostavili sa menija. 

Pročitajte Moćno i neobično u isto vreme - Novak Đoković konačno otkrio, Stefan i Tara su imena dobili po...

- Stefan je imao normalnu ishranu sa mesom i ribom prvih godinu i po dana, a onda je prešao na biljnu ishranu i mnogo je dobro i mnogo je zdrav, a Tara je od početka do kraja, samo na biljnoj ishrani, hvala bogu nikada nismo imali probleme sa njenim zdravljem.

Deca su potpuno na biljnoj ishrani, bez ikakvih problema, jedu krompir kao ludi, i krastavac, i šargarepu.

Profimedia

 

- Dosta im dajem i smutije i zeleniš, sve to izblendam, neka deca su geniji i odmah sve jedu, moja deca ne jedu još zelene salate, ali ne paničim, jer im to dajem kroz suplementaciju ili šejkove. I ne pržimo, već kuvamo, jedu kuvani krompir ili pire - detaljno je objasnila Jelena Đoković.

Komentari. (4)

Loading
Baka

07.12.2023 23:38

Svidja mi se sto se Novak zalaze za pravo na izbor, al zato svojoj deci on i Jelena nisu dozvolili da sami izaberu da li ce da budu vegetarijanci ili ne!

Vladimir bojkovic

08.12.2023 04:03

Nije lako biti dete.posebno novakove zene.deca ne jedu meso ,mleko u uzrastu kad svaki pedijatar zna da se formira misicno-skeletni sastav.ja bih im oduzeo decu ,a njih uputio na edukaciju.niko ne moze da im oduzme decu,ali njihova 12god ce biti bekstvo od sektasa,polupismenih.nadam se da ce neko iz blizine da ih koriguje

Reex

09.12.2023 07:26

Pa prva njena rečenica sve objašnjava kaže Stefan se do druge godine NORMALNO hranio ha,ha,ha ***** *****.

vladimir

09.12.2023 16:17

Daj bre deci burek da se omaste malo🤣🤣🤣