Porodica Đoković

Deda to ne može da mu oprosti: Srđan Đoković obožava unuka, ali jednu stvar mu je ipak zamerio

Autor:

28.09.2023 20:00

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Reči Dijane Đoković podigle veliku prašinu u javnosti, jedno svi komentarišu



Dijana i Srđan Đoković imaju sve razloge da budu ponosni roditelji. Najstariji sin je najbolji teniser svih vremena, a i dvojica mlađih su im osvetlala obraz.

U ulozi oca i majke izvrsno se snalaze, a jednako uživaju i kao deka i baka. Novakovu decu neizmerno vole, a upravo iz tog razloga reči Dijane Đoković nedavno su podigle veliku prašinu u javnosti. 

Profimedia

 

Naime, u dokumentarcu „Novak - Neispričane priče” majka najboljeg tenisera otkrila je zbog čega se njen sin pojavio na Partizanovom meču kada svi dobro znaju da je vatreni navijač Crvene Zvezde. 

Pročitajte Ovo je mnogima promaklo - Stefan Đoković uradio neverovatnu stvar na finalu Vimbldona, Jeleni i Novaku puno srce

- Što kaže Novak: "Ja navijam za Partizan kada ne igra jedino protiv Zvezde." Ipak je to naš tim. I naravno da će da navija za Partizan kad igra protiv nekih drugih timova, Reala ili Barselone ili već koga.

A Stefan je sjajan, ali stvarno sjajan dečko. Gledam ga kako izrasta u jednog pametnog i mnogo lepog dečaka. Voli tenis pre svega, a sada je zavoleo i Partizan, ne znam kako. To mu deda nikako ne može oprostiti.

Profimedia

 

Voli Partizan. Počeo je da navija za Partizan jer mu se sviđa atmosfera. Stefan je mnogo drag dečak, stvarno - otkrila je Dijana Đoković.

Komentari. (1)

Loading
Jovan

01.10.2023 20:14

Neka se deda Srdjan pomiri sa tim da unuk voli partizan pevace on i partizanovu himnu ja volim Partizan crno bele boje ja volim Partizan kao oci svoje crno beli crno beli biti ce te prvi na tabeli Ja volim takodjer Partizan i zavoleo sam ga kao Stefan i veliki sam navijac Partizana a isto kao Nole navijam i za Crvenu Zvezdu samo kad igra sa nekim drugim a ne sa Partizanom Spusti loptu deda i podrzi unuka nema veze sto nije zvezdas