Jelena i Novak Đoković

Ovako se hrane Đokovićeva deca: Krompir i krastavčiće obožavaju, a jedna stvar je strogo zabranjena

Autor:

07.07.2023 17:45

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Foto: Clive Brunskill/Getty Images

Deca Novaka Đokovića imaju raznovrsnu ishranu, ipak, jedna stvar se nikada ne nalazi na njihovom meniju



Od kada su naš najbolji teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena drastično promenili režim ishrane o njihovom jelovniku dosta se pričalo i pisalo. 

Bračni partneri pažljivo biraju namirnice koje će se naći na njihovom meniju, pa nije ni čudo što je mnoge zanimalo kako se deca Novaka Đokovića hrane. 

Clive Brunskill/Getty Images

 

Novakova supruga aktivna je na društvenim mrežama gde često deli savete o vaspitanju dece, komunicira uživo sa stručnjacima, predlaže knjge o roditeljstvu, ali ponekad podeli i neki zdrav recept.

Pročitajte Deca Novaka Đokovića nisu krštena, ovo je razlog

Jednom prilikom dok je držala "live" na Instagramu i odgovarala na pitanje pratilaca, Jelena je dobila pitanje kako se hrane Stefan i Tara

- Stefan je imao normalnu ishranu sa mesom i ribom prvih godinu i po dana, a onda je prešao na biljnu ishranu i mnogo je dobro i mnogo je zdrav, a Tara je od početka do kraja, samo na biljnoj ishrani, hvala Bogu nikada nismo imali problema sa njenim zdravljem.

Deca su potpuno na biljnoj ishrani, bez ikakvih problemčića, jedu krompire kao ludi i krastavce i šargarepe.

Pročitajte A vi plaćajte privatne časove! Jelenin postupak kao motivacija roditeljima - Ovako se deca uče (video)

Dosta im dajem i smutije i zeleniš, sve to izblendam, neka deca su geniji i odmah sve jedu, moja deca ne jedu još zelene salate, ali ne paničim jer im to dajem kroz suplementaciju ili šejkove.

I ne pržimo, već kuvamo, jedu kuvani krompir ili pire - objasnila je svojevremeno Jelena.

profimedia

 

Kada je Stefan bio mali, supruga našeg najboljeg tenisera govorila je o tome kakve mu kašice sprema.

- Pire od banane i avokada je uvek dobro rešenje - rekla je Novakova supruga i otkrila da, kada je to potrebno, hranu zasladi medom, rogačem u prahu, sirupom agave, javorovim sirupom.

Pročitajte Stefan Đoković učinio oca nikad ponosnijim - Veliko bravo! (video)

- Volim sve da spremim uveče jer jer moj mališan jutranja ptičica puna energije čim se probudi. Zato planiram jutarnje obroke za sve nas u večernjim satima. Potrebno mi je pet minuta - ispričala je tada Jelena.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (2)

Loading
O RUCK

01.09.2023 23:17

A da li je to zlostavljaju dece??? Sta kažu stručnjaci??? Roditelji mogu na sebi da eksperimente koliko.zele. Na deci nemaju pravo!!!

Krle

01.09.2023 23:45

Onoliko vegeterijanaca i vegana u Indiji pa su medju najbrojnijima na planeti! Zato ovak komentar o zlostavljanju dece nema veze sa logikom.