Suzana Mančić

Ćerke sam pratila i proveravala im džepove: Suzana Mančić kao samohrana majka borila se sa mnogo toga...

Autor:

11.05.2023 20:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ćerke Suzane Mančić vaspitavane su tradicionalnim metodama



Voditeljka Suzana Mančić iz braka sa Nebojšom Kunićem ima dve ćerke, Teodoru i Nataliju, ali budući da se brak raspao, Suzana je ostala samohrana majka. 

Pročitajte Evo čime se zaista bavi suprug Suzane Mančić, nenormalno je bogat

Jovanka Bojković

 

Ćerke Suzane Mančić odrastale su uz najveću ljubav i pažnju, ali pre svega uz strogo vaspitanje, a voditeljka je za „Informer“ otkrila kako je izgledalo njihovo detinjstvo.

- Praktično sam bila samohrana majka, ali sam imala veliku pomoć svoje majke. Trudila sam se da budem stroga, pravična i objektivna. Nisam nalazila opravdanje za svaku budalaštinu koju deca prave, ali sam bila svesna da treba da se zapitaš ako ti je dete mnogo mirno.

Pročitajte Suzana Mančić proživela pakao - Omalovažavao me je govoreći da više nisam ni lepa, ni mlada, obolela sam...

Petar Đorđević

 

Ćerke Suzane Mančić vaspitavane su tradicionalno 

- Razgovarala sam sa decom, pratila sam s kim se druže. Nekada sam tajno ispratila da li idu u školu, kako se oblače i s kim provode vreme van kuće. Znala sam da im proveravam đačke torbe i džepove, a sve to da one ne znaju – rekla je Suzana koja smatra da decu treba vaspitavati tradicionalnim metodama.

Pročitajte Potpuna sreća na jednoj fotografiji - Ćerke Suzane Mančić izmamile osmeh na njenom licu

Luka Šarac

 

- Od dece smo danas napravili male bogove. Priča se o pravima deteta, ali niko ne pominje i njihove obaveze, dok smo prosvetu obezvredili. Trebalo bi ponovo implementirati starinske načine vaspitavanja dece – zaključila je voditeljka.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading