Adriana Lima

Adriana Lima otkrila tajnu savršene kose, u regenerator dodaje namirnicu koja obnavlja dlaku i podstiče njen rast

Autor:

13.06.2023 13:45

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Kosa Adriane Lime savršena je zahvaljujući ovoj namirnici koju svi imate u frizideru



Brazilska manekenka Adriana Lima se, pored lepog i negovanog lica, može pohvaliti i zdravom kosom koja je u svakoj prilici savršeno stilizovana. 

Getty Images

 

Česta tretiranja kose znaju da oštete dlaku, te je pravilna nega obavezna ako želite da vaša kosa povrati punoću i stari sjaj. Upravo u tome vam može pomoći trik slavne manekenke, a tajna je u jednoj namirnici koju Lima dodaje u svoju masku za kosu. 

Pročitajte Adrijana Lima otkrila svojih 10 beauty tajni - Menekenka bez ovog proizvoda ne izlazi iz kuće

- U masku ili regenerator za kosu uvek stavim malo zgnječenog avokada i garantujem da će vam kosa biti sjajnija nego ikad. Ne šalim se! Avokado nema jak miris pa vam kosa neće čudno mirisati - otkrila je jedna od najljepših žena na svetu, piše Story.hr.

Unplash

 

Avokado je namirnica izuzetno bogata nutrijentima koji imaju blagotvorna dejstva na čitav organizam. Pun je vitamina i minerala, uključujući vitamin K, vitamin C, kalij, vitamin B5, vitamin B6 i vitamin E, kao i male količine magnezijuma, mangana, bakra, cinka, fosfora, vitamina A, B1, B2 i B3.

Pročitajte Zaboravićete na suvu kosu - Žene su poludele za ovom maskom, sastojke već imate kod kuće

Ova zdrava namirnica ne samo da obnavlja oštećenu kosu, već potstiče i rast nove. Hranjivi sastojci u avokadu mogu zaštititi i omekšati kosu, a ujedno se stvara zaštitna barijera koja štiti kosu i održava je hidriranom, mekom i fleksibilnom.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading