Jelena Đoković

Vera prekršila strogo pravilo: Jelena Đoković više ne krije, ovo je ozbiljno zamerila majci

Autor:

07.10.2023 18:21

Foto: Photo by Clive Brunskill / Getty Images

Foto: Photo by Clive Brunskill / Getty Images

Majka Jelene Đoković prekršila važno pravilo



Otkad su naš najbolji teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena drastično promenili režim ishrane, o njihovom jelovniku dosta se pričalo i pisalo. 

Bračni partneri pažljivo biraju namirnice koje će se naći na njihovom meniju, a posebnog režima pridržavaju se i njihovi naslednici Stefan i Tara. Međutim, majka Jelene Đoković ponekad se ogluši o ćerkine želje.

Photo by Clive Brunskill Getty Images

 

– U našoj kući primenjujemo veganski način ishrane, ali deca uvek imaju izbor. Stefan je do treće godine jeo meso.

Pročitajte Ovako se hrane Đokovićeva deca - Krompir i krastavčiće obožavaju, a jedna stvar je strogo zabranjena

Deca često idu kod baka i deka, a samo jedan par vrlo poslušno prati šta im kažemo. Ne, to nisu moji roditelji. (smeh) Dijana je jako poštena, i stvarno sledi instrukcije koje joj damo.

Sarah Stier/Getty Images

 

Majka Jelene Đoković Vera daje prednost tradicionalnoj kuhinji, a jedan njen specijalitet unuci posebno vole.

– Meni je u detinjstvu baka spremala krofne i kiflice, a moja mama želi da bude takva baka mojoj deci i onda imamo male sukobe. Ali moji klinci obožavaju da idu kod njih i da jedu bakine specijalitete. Naročito vole kiflice sa sirom.

Pročitajte Po bakinom receptu - Palačinke Dijane Đoković obožavaju Noletova deca, u ovome je tajna

Moj tata je postao vegan. Smršao je i mnogo se bolje oseća. Mama odoleva, a tatu pokušava da vrati na svoje – otkrila je jednom prilikom Noletova supruga.

Profimedia

 

Vera i Miomir Ristić su ćerkama uvek bili najveća podrška, što je potvrdila i Jelena koja je studirala ekonomiju i finansije na fakultetu Bokoni u Milanu.

‒ Moja porodica je bila dobrostojeća, pa smo bankrotirali, snalazili smo se, svašta smo proživeli. Na mišiće moje mame, uz ogromnu volju, želju i snagu da sestra i ja imamo ono što ona nije imala, obe smo otišle u inostranstvo da studiramo.

Komentari. (0)

Loading