Ana Ivanović

Bastijan obožava prženice, a deca... Otkrivamo šta jedu sinovi Ane Ivanović

Autor:

10.12.2023 10:01

Foto: Alexander Hassenstein / Getty Images

Foto: Alexander Hassenstein / Getty Images

Deca Ane Ivanović se zdravo hrane, evo šta jedu za doručak



Nekadašnja teniserka Ana Ivanović izuzetno vodi računa o svom zdravlju. Osim redovnih treninga, ona pažljivo bira namirnice koje će se naći na njenom meniju. 

Iako njen suprug Bastijan obožava prženice, atraktivna brineta trudi se da za svoje najmilije uglavnom sprema zdrave obroke, pa je mnoge interesovalo šta jedu deca Ane Ivanović.

Instagram

 

Naime, deca Ane Ivanović imaju raznovrsnu ishranu. Riba, jaja, tikvice i drugo povrće nalazi se na njihovim tanjirima, a ponosna mama je putem društvenih mreža otkrila kakvu im večeru najčešće sprema. 

Pročitajte Posle tri sina - Ana Ivanović oduševila, fotografija sve otkrila

- Vreme je za večeru za moje dečake. Verujem da je veoma važno rano razviti zdrave navike u ishrani - napisala je ona ispod fotografije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

 

Namirnica koja dominira na tanjiru njenih sinova, je i njen prvi izbor, a u pitanju je losos. Iako je skup, losos se smatra jednom od najhranljivijih namirnica.

Pročitajte Nema više gladovanja - Doručak Ane Ivanović drži sitost, a sprema se za samo 2 minuta

Ova riba bogata je antioksidansom astaksantinom i odličan je izvor visokokvalitetnih proteina, vitamina i minerala. Posebno ga na listi zdravih namirnica izdvajaju omega-3 masne kiseline.

Komentari. (0)

Loading