Ena Popov

Ovakav losos još niste probali: Recept Ene Popov oduševio domaćice (foto)

Autor:

02.03.2023 19:00

Foto:

Foto:

Recept Ene Popov svideo se mnogim domaćicama, poželećete da ga isprobate odmah



Kulinarsko umeće Ene Popov poznato je od davnih dana, a ona redovno inspiriše brojne domaćice svojim receptima koje nesebično deli da svom Instagram nalogu. Lepa voditeljka rado sprema obroke za svoje najmilije, a njenim specijalitetima se njene ćerke posebno raduju.

Pročitajte Kao sa reklame - Ćerke Ene Popov su preslatke, koliko su samo porasle (foto)

 

 

Enin najnoviji recept naišao je na brojne pozitivne komentare, i nema sumnje da će vam se dopasti ukoliko ste ljubitelj ribe, a evo kako se on sprema.

Pročitajte Ena Popov o braku - Kod nas nema podele na muške i ženske poslove

 

 

„Iiii ide receptić za lososa iz rerne. Filet lososa premažete senfom (ne brinite, neće poprimiti ukus senfa već će mu samo dati finu aromu u kombinaciji sa ostalim zacinima), a ostali začini su, so, beli luk u prahu i chili flakes ili ljuta mlevena paprika (ljute paprike dodate u odnosu na to da li želite da bude, blago, umereno ili izuzetno pikantno, to sve malo "umasirate" u filet lososa, i od gore poređate limun i/ili limetu isečenu na kolutove. Vartrostalnu posudu obložite papirom za pečenje, i tako pripremljen losos stavite u tu posudu i u rernu na 180/200 stepeni (zavisi od jačine Vaše rerne), i jedno 20-ak min zaboravite da se to tamo nešto peče, a to vreme iskoristite da pripremite prilog koji je u ovom slučaju rukola, koju stavite u tanjir/činiju u kojoj ćete servirati jelo, isečete pola avokada i kada je losos gotov dodate ga u taj tanjir. Preko svega toga iscedite malo svežeg limuna, prelijete maslinovim uljem i voilà. Probajte i nema na čemu“, poručila je Ena, a mi smo odmah odlučili da isprobamo!

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading