Ana i Bastijan

Ni Bastijan ne može da odoli: Srpski doručak po receptu Ane Ivanović

Autor:

24.10.2023 18:03

Foto:

Foto:

Omiljeni doručak Ane Ivanović lako se priprema, a obožavaju ga sve generacije



Ljubav Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera traje već devet godina i čini se da je svakim danom sve jača. 

Iako se bračni partneri trude da svoju privatnost sačuvaju od radoznalih pogleda, nekadašnja teniserka nije odolela te je jednom prilikom otkrila kom srpskom jelu njen suprug ne može da odoli. 

Photo by Sebastian Reuter / Getty Images for GQ Germany

 

U prilog tome da su prženice omiljeni doručak Ane Ivanović i njegog supruga Bastijana ide izjava nekadašnjeg fudbalera. 

Omiljeno jelo koje Ani tražim da često priprema ujutro su prženice - priznao je.

Pročitajte Posle devet godina Ana Ivanović sve priznala - Bilo je bolno i teško, žena to oseti...

Sastojci

6 kriški hleba

3 jajeta

prstohvat soli

malo mleka

ulje

Omiljeni doručak Ane Ivanović lako se priprema

Jaja umutite sa malo mleka pa malo posolite, u zavisnosti od toga da li volite slatku ili slanu varijantu prženica.

Hleb naseckajte na kriške debljine 3 cm, pa ga umočite s obe strane u jaja, piše Skuhaj.

Pročitajte Za doručak, ručak i užinu - Ovom desertu ni Jelena Đoković ne može da odoli (foto)

U tiganju zagreje ulje, pa pržite hleb otprilike četiri minuta sa svake strane na laganoj vatri.

Prebacite isprženi hleb na papirne ubruse da bi se ocedio višak masnoće. Poslužite odmah.

Komentari. (0)

Loading