Ana i Bastijan

Posle devet godina Ana Ivanović sve priznala: Bilo je bolno i teško, žena to oseti...

Autor:

12.09.2023 19:25

Foto: Photo by Sebastian Reuter / Getty Images for GQ Germany

Foto: Photo by Sebastian Reuter / Getty Images for GQ Germany

Reči Ane Ivanović odzvanjaju, nekadašnja teniserka progovorila o ljubavi sa Bastijanom



Ljubav Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera traje već devet godina i čini se da je svakim danom sve jača. 

Iako se bračni partneri trude da svoju privatnost sačuvaju od radoznalih pogleda, nekadašnja teniserka nije odolela te je prilikom gostovanja u emisiji „Ekskluzivno” otkrila detalje koji nisu bili poznati javnosti. 

Profimedia

 

Na samom početku prisetila se početka veze sa Bastijanom, a reči Ane Ivanović jasno pokazuju da je već prilikom prvog susreta znala da je nekadašnji fudbaler čovek njenog života. 

Pročitajte Svi im zavide - Ana i Bastijan na luksuznoj destinaciji proslavili njegov rođendan, ona na sedmom nebu

- Mislim da svaka žena to oseti. Odmah sam osetila... U pogledu, mislim da oči nikad ne lažu, kada u očima vidiš i osetiš nešto. Taj osećaj i dok smo bili prijatelji da se znamo odavno...

On meni svakim danom daje tu sigurnost. To je jako važno i veliki luksuz. On je moj glas razuma, uvek je tu, ja sam dosta emotivna...

Teško mogu da opišem, ali uvek me razoruža sa odgovorom, pristupom, pitanjem, da kad malo razmislim shvatim da treba da se smirim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ja volim da se takmičim, volim da budem bolje, ali sam shvatila da ne mogu da budem na sto strana, on mi dosta pomaže da kanališem stvari, da odvojim ono što je važnije od onog što nije.

Mi smo dva mentaliteta, ali smo se tako lepo uklopili. Naš mentalitet je vatra i njemu se to dopada. On voli da dođe ovde i da bude deo naše porodice i da izlazi sa drugarima.

Sa druge strane, oni su dosta drugačiiji, sve je organizovano, sve se analizira, planira i ja imam to, volim da budem organizovana.

Pročitajte Vlasnica ove impozantne vile na Majorki je Ana Ivanović (foto)

Kada je na profesionalnu karijeru stavila tačku osećala se pomalo izgubljeno, ali tu odluku, kako sama ističe, nije donela preko noći. 

- To je bila odluka koja se dugo krčkala. Nije se desilo preko noći, bilo je dosta situacija koje su se uklopile da ja više nisam osećala da sam fizički na tom nivou.

Postoji taj momenat kada se zna da je momenat da nešto, to je bio momenat za mene. To je bila samo moja odluka. Bilo je bolno i teško, završava se nešto što je moj život.

Posle te objave, odjednom to više oficijalno ne postoji. Prvih par meseci osećala sam se i malo izgubljeno. Nisam neko ko može da sedi kući i ništa ne radi... Uvek sam tražila šta je to, sada kada su deca i porasla, iskristalisalo se. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Ana i Bastijan vode normalan život, a njihova deca nisu svesna koliko su im zapravo roditelji popularni. 

- Trudimo se da imamo normalan život sa decom. Oni ni ne znaju ko smo mi, ni čime se bavimo...

Imala sam dve simpatične situacije sa starijim sinom prošle godine, zaustavili su me na ulici da se slikamo, a kada sam ga pitala da li zna zašto su me zaustavili da se slikamo, on je rekao ne, a ja sam mu rekla da je to zato što su čuli da sam jako dobra mama - ispričala je Ana kroz smeh.

Komentari. (1)

Loading
Drina

12.09.2023 21:52

U biografiji "Jedan od vas" koja je objavljena pre godinu dana, bestseler u Nemackoj, Bastian opisuje susret sa Anom u Njujorku i njegovu ljubav prema njoj, da je istog momenta znao da je ona zena njegovog zivota.