Đorđe Đoković

Samo to želi: Odluka Đorđa Đokovića jasna, porodica tu ništa ne može

Autor:

20.01.2023 11:10

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Odluka Đorđa Đokovića je jasna, stvari su sada sasvim drugačije



Venčanje Đorđa Đokovića i Saške Veselinov definitivno je događaj koji je obeležio godinu za nama. Nakon što su 12. septembra izgovorili sudbonosno "da" u Crkvi Svetog Marka u Beogradu u prisustvu porodice i kumova, mladenci su nastavili svadbeno veselje u Crnoj Gori, okupani sunčevim zracima u zagrljaju plavog Jadrana.

Pročitajte Trudna Saška Veselinov konačno pred očima javnosti - Ovako izgleda tri meseca pred porođaj (foto)

ATA Images

 

Za samo dva meseca sreća zaljubljenog braćnog para Đoković biće još veća, jer će im se pridružiti najslađi član - sin. 

Saška je već u poodmakloj trudnoći i jedva čeka dan kada će postati mama. Sa druge strane Đorđe ne krije da uživa u ulozi supruga, ali da će očinstvo promeniti mnogo toga. 

Pročitajte Danas je srećno oženjen - Ona je nekada bila najveća ljubav Đorđa Đokovića

Instagram

 

- Nije se gotovo ništa promenilo  u odnosu na život koji smo Saška i ja imali pre nego što smo se venčali. Srećni smo zajedno, postoji veliko razumevanje i poštovanje sa obe strane, jednostavno uživamo u ovom periodu i trenutno ništa ne bismo menjali. Jedva čekamo prinovu koja će nam doneti potpuno novu dimenziju sreće i ljubavi. Biće to najlepši deo nađeg života. Novi član porodice promeniće naše prioritete i u skladu s tim će se planirati svaki dan, nedelja, mesec i godina. Želimo pre svega da naše dete odrasta  u zdravom i srećnom okruženju. Planiram da promenim životne navike kako bih provodio kvalitetno vreme sa detetom - iskreno je priznao Đorđe za HELLO!

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading