Ana Ivanović

Posle osam godina Ana Ivanović priznala: Bastijan mi ovo stalno zamera

Autor:

26.01.2024 15:01

Foto: Hannes Magerstaedt/Getty Images

Foto: Hannes Magerstaedt/Getty Images

Reči Ane Ivanović potpuno su iskrene, teniserka progovorila o braku sa Bastijanom



Ana Ivanović izgovorila je sudbonosno „da” Bastijanu Švajnštajgeru tačno u podne, 12. jula 2016. godine, a njihova ljubav svakim danom je sve jača i jača. 

Iako se bračni partneri trude da privatnost sačuvaju od radoznalih pogleda, prelepa teniserka je u jednom podkastu otkrila detalje koji nisu bili poznati javnosti, a reči Ane Ivanović iznenadile su sve u studiju.

Photo by Sebastian Reuter / Getty Images for GQ Germany

 

Iako je već prilikom prvog susreta znala da je Bastijan čovek njenog života, teniserka ističe da oko jedne stvari nikako ne mogu da se slože, a simpatične reči Ane Ivanović će svaka žena razumeti. 

Pročitajte Iznenadićete se koliko je Ana Ivanović viša od Bastijana

– Mene suprug ne razume. Kaže mi: „Ali ti imaš problem sa organizacijom”, što mi je mnogo smešno jer sam jako organizovana.

Pokušavam stalno da mu objasnim da nemam problem sa organizacijom, već da samo imam previše stvari koje ne mogu da stanu u jedan dan, što on ne razume.

Alexander Hassenstein / Getty Images

 

On ima organizaciju, vreme da se odmori i popije kaficu i nije mu jasno kako ja ne mogu da organizujem svoj dan isto tako - otkrila je nekadašnja teniserka. 

Pročitajte Ni Bastijan ne može da odoli - Srpski doručak po receptu Ane Ivanović

Reči Ane Ivanović nasmejale su njene obožavaoce, a kako se Bastijanu dopada noćni život u našoj zemlji i koju pesmu poručuje u kafani pogledajte u nastavku. 

 

https://www.instagram.com/reel/C0MmjeRLot1/?hl=sr

 

Komentari. (0)

Loading