Ana Ivanović

Porodica joj pružila podršku, prejake emocije: Ana Ivanović stigla u Beograd (foto)

Autor:

29.12.2022 16:09

Foto:

Foto:

Ana Ivanović U Beogradu posle dosta vremena



Ana Ivanović samo nekoliko dana pred doček Nove godine stigla je u Srbiju. Ana je posle duže pauze posetila Beograd, pa je pored promocije svoje nove kozmetičke linije, iskoristila i vreme kako bi sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom i svojom porodicom uživala u čarima svog rodnog grada.

Pročitajte Anina tašna uvek je skupa i trendi, ali nećete verovati šta nekadašnja teniserka nosi u njoj (video)

ATA Images

 

Ana nije krila oduševljenje što je ponovo u našoj prestonici. 

- Današnji dan mi mnogo znači. Iskreno, nisam ni bila svesna koliko sam ponosna i srećna što je ovo na čemu sam dugo radila, konačno dostupno i u mojoj domovini. Sve mi ovo daje motivaciju i cilj da što više budem ovde. Cela moja porodica je ovde i rodbina. Uvek se radujem da dođem u Beograd. I moja deca obožavaju da dolaze u Srbiju i to iz više razloga. Jako, jako sam ponosna - rekla je Ana za Kurir. 

ATA Images

 

Ana Ivanović u Beogradu je već nekoliko dana, ali nikako ne uspeva da poseti sva mesta koja bi volela. 

- Nikad nemamo dovoljno vremena da obiđemo sve u Srbiji. Ali uvek se trudim da posetim i bake, deke i rodbinu. Mnogo mi znači i da provedem vreme sa rodbinom i sa bratom. Bastijan i ja volimo gužvu, navikli smo na nju. Samo uvek ima puno hrane kad dođemo ovde - kroz osmeh je priznala Ana i otkrila gde je Bastijan: 

- Nije mogao da dođe, jer neko mora i da čuva decu.

ATA Images

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading