Novak i Jelena

Reči pune ljubavi: Novak Đoković oduševio Jelenu, to je pravi muškarac (foto)

Autor:

19.09.2023 10:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Emotivne reči Novaka Đokovića ganule su Jelenu, ovo je prava ljubav



Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova supruga Jelena su se vidno raspoloženi pojavili sinoć na premijeri dokumentarnog filma "Mudrost traume".

Ata Images

 

Bračni partneri strpljivo su pozirali okupljenim fotografima, a osim odevnih kombinacija mnogima su upečatljive bile reči Novaka Đokovića koje je uputio supruzi pred svima. 

Pročitajte Baš su se opustili - Novak i Jelena razmenjuju nežnosti u javnosti, to je ljubav (foto)

- Ovaj film gledam već jedno šest meseci svake druge nedelje sa različitom fokus grupom i utisci su vrlo emotivni svakog puta i svaki put nešto novo otkrijem i neku novu dimenziju sebe upoznam.

Mislim da je jako emotivan i koristan za svakog da ga pogleda i radujem se što je naša fondacija omogućila da se ovaj film širom regiona gleda i da se priča o njemu - rekla je Jelena.

- Ja tebe volim da gledam - dodao je teniser, a nežne reči Novaka Đokovića još jednom su pokazale koliko voli i poštuje suprugu. 

Ata Images

 

Inače, za ovu priliku Jelena je odabrala crnu suknju viskokog struka, koju je iskombinovala sa krem bluzom i prelepim otvorenim sandalama. 

Veoma jednostavna, a efektna kombinacija oduševila je prisutne, a ni Nole nije zaostajao.

Pročitajte Uspomena iz srednjoškolskih dana - Ovako je Jelena Đoković izgledala pre udaje za Novaka

On je, naime, crnu polo majicu iskombinovao sa elegantnim, sivim pantalonama i patikama, a sportska elegancija je nešto što mu i te kako dobro pristaje. 

Ata Images

 

Komentari. (0)

Loading