Novak Đoković

Novaka Đokovića savladale emocije, plakao kao kiša: Ovo je ostvarenje mog dečačkog sna (video)

Autor:

13.09.2023 10:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Suze Novaka Đokovića ganule su naciju



Na balkonu Skupštine grada Beograda građani Srbije sinoć su dočekali sportiste okićene najsjanijim medaljama.

Ovoga puta to su bili zlatni basketaši, srebrni košarkaši i Novak Đoković koji osvajanjem 24. grend slema u karijeri ispisao istoriju i još jednom pokazao da je najbolji teniser sveta.

Ata Images

 

Kada su navijači počeli da skandiraju njegovo ime, slavnog tenisera savladale su emocije, a suze Novaka Đokovića ganule su celu naciju. 

Pročitajte Ovako se voli zet - Jelenini roditelji svim srcem uz Novaka, najnovije fotografije obišle svet

- Tresem se, ne znam šta da kažem, a toliko bih toga rekao. Pre svega želim da čestitam našim šampionima basketašima i košarkašima, ne samo sada, već kroz istoriju.

Hvala im što su prihvatili da budem deo ovog slavlja i da se družimo zajedno. 

Ovo je ostvarenje dečačkog sna za mene. Kao klinac sam slavio velike medalje sa šampionata naših slavnih košarkaša, odbojkaša, vaterpolista, svih ljudi koji su fantastično predstavljali Srbiju.

Ovo je za mene velika čast, ovo je neprocenljivo i ovo se definitivno nikada neće desiti, ovaj osećaj se nikada neće ponoviti...

Ata Images

 

Stojim ovde sa sjajnim sportistima, a pre svega dobrim ljudima, sa kojima imam prijateljski ovde. Rekao sam im malopre da sam i ja osetio njihovu slogu i taj momenat ljudskosti,..

Boriša je heroj nacije i zaslužuje da mu svi skandirate. Boriša, Boriša, Boriša... Ljudi, hvala vam od srca i završiću samo sledećom rečenicom: nijedna nacija nema kao mi, živela Srbija - poručio je Đoković. 

 

 

Komentari. (0)

Loading