Ana Bekuta

Suza suzu stiže! Anu Bekutu savladale emocije: Moja iskrena želja je...

Autor:

06.07.2023 21:30

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Suze Ane Bekute kidaju dušu, ljubav prema Mrki je doživotna



Košarkaški memorijalni turnir Milutina Mrkonjića organizovao je danas konferenciju za medije na kojoj je prisustvovala i pevačica Ana Bekuta koja je došla u pratnji sina Igora, unuka Branka i unuke Sonje.

Ata Images

 

Dok je držala govor pevačica nije mogla da savlada emocije, a suze Ane Bekute svedoče o velikoj ljubavi koju i dan danas oseća prema voljenom Mrki

- Njegov silan uspeh morao je da se desi i njegov put se odvio onako kako je i morao. Mi smo tokom života špoznavali Mrkonjića kao inžinjera, političara, ministra, graditelja, boema, navijača, provodadžiju, hedonistu...

Pročitajte Znam ko je danas u nebeskoj kafani... Ana Bekuta neutešna zbog najvećeg gubitka (foto)

Verujem da jedan profesionalni košarkaš ne bi stigao da postane sve ono što je bio Milutin Mrkonjić.

Moja iskrena želja je da ovaj turnir postane tradicija sporta, ali i druženja, smeha, prisećanja, razgovora i zabavljanja - rekla je Bekuta sa suzama u očima. 

Ata Images

 

Podsećanja radi, Ana Bekuta godinama je bila u skladnoj i harmoničnoj vezi sa Milutinom Mrkonjićem. O veličini njihove ljubavi pevačica je često govorila u javnosti ističući da je već posle drugog susreta znala da je Mrka čovek njenog života. 

Pročitajte Milutin baš nedostaje - Božić u domu Ane Bekute, unuci glavni gosti, bogata trpeza (foto)

- Postala sam odmah svesna da je on čovek mog života. Ne na prvom ali na drugom našem susretu. Bila je privatna sedeljka i bio je prisutan pokojni Bata Živojinović, tada su se dogovarali da objave njegovu knjigu.

Moj drug im je svirao i pozvao me. Kad tamo sedi gospodin Mrkonjić, koji je odmah skočio sa stolice, poslužio nas je, i te večeri na druženju sve mi je postalo jasno - otkrila je svojevremeno Ana.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading