Ana Bekuta

Ana Bekuta potpuno slomljena na pomenu voljenom Milutinu, bol ne prolazi (foto)

Autor:

25.11.2023 15:58

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Godišnjica smrti Milutina Mrkonjića obeležena je danas na Novom groblju



Milutin Mrkonjić preminuo je 27. novembra 2021. godine usled kraće i teške bolesti, a sa njim do poslednjeg daha bila je njegova dugogodišnja partnerka, Ana Bekuta.

Danas se na novom groblju obeležava druga godišnjica smrti Milutina Mrkonjića, a među prvima na zakazi pomen stigla je proslavljena pevačica u društvu sina Igora i unuka Branka i Sonje.

Ata Images

 

Brojni prijatelji i kolege došli su kako bi se prisetili čuvenog Mrke, među kojima je bio i ministar spoljnih poslova, Ivica Dačić

Ana je na grob voljenom čoveku spustila veliki venac, a suze nije mogla da zadrži te se načisto slomila i zajecala, dok ju je unuka tešila.

Ata Images

 

Godišnjica smrti Milutina Mrkonjića - bol i dalje ne prolazi

Muzička zvezda pozdravila je sve poznanike i prijatelje te sa svakim razmenila po neku rečenicu prisećajući se raznih anegdota koje su doživeli sa Milutinom.

Ni Sonja, Anina unuka nije mogla da sakrije koliko joj je teško jer je ona Mrkonjića doživljavala kao dedu, mada ni on nije krio da je upravo Sonja njegova najveća mezimica.

Ata Images

 

Pročitajte Potresna slika sa groblja - Ana Bekuta jednim brojem otkrila sve, pretužno

Godine prolaze, bol ostaje, uspomene su jedino sa čim Ana živi unazad dve godine i sa ljubavlju koju je osećala prema njenom voljenom.

Komentari. (0)

Loading