Igor Polić

Ostavio majku svoje dece, pa verio ovu lepoticu: Sin Ane Bekute uskoro staje drugi put pred matičara

Autor:

01.06.2023 21:15

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Sin Ane Bekute razveo se od majke svoje dece, pa pronašao ljubav svog životaSin Ane Bekute Igor Polić ponovo će stati pred matičara.

Naime, iako se prethodnih godina pisalo o tome da se pevačica protivila da se njen sin razvede od prve supruge, Igor će ipak sudbonosno da izgovoriti drugoj ženi.

Privatna Arhiva

 

Mediji su pisali da je Ana Bekuta dala sve od sebe da se njen sin i snaja pomire, jer su kako se navodilo bile u jako dobrom odnosu.

Pročitajte Znam ko je danas u nebeskoj kafani... Ana Bekuta neutešna zbog najvećeg gubitka (foto)

Igor je svoj brak ipak okončao i to još 2006. godine, a njegovo srce kasnije je osvojila Tamara Videnović iz Niša, saznaje portal Lepa&Srećna.

Tamaru i Igora upoznao je zajednički prijatelj, a već prvi prvom susretu varnice su sevnule i ljubav se momentalno rodila.

Privatna Arhiva

 

- Igor je već tri godine u vezi s Tamarom Videnović, a obe porodice su sjajno prihvatile vest.

Devojka je iz Niša i iz dobre porodice što je Igoru jako važno, dok je Ani najbitnije da joj je sin srećan, pa je njihovu ljubav blagoslovila od srca – rekao je izvor blizak porodici za „Lepu i Srećnu“.

Sin Ane Bekute je istakao da je predstavio Tamaru svojoj deci, Branku i Sonji, što svedoči u prilog tome koliko je njihova ljubav jaka.

Pročitajte Ova naša pevačica velika je prijateljica Dijane Đoković, bila je uz nju u najgorim momentima

- Igor i Tamara su se verili, a svadbu planiraju sledeće godine, kada prođe godišnjica smrti Milutina Mrkonjića, koga je Ana veoma volela, ali i cela njena porodica veoma poštovala.

Privatna Arhiva

 

Tamara je prva devojka koju je Igor predstavio naslednicima, a oni su podržali negovu sreću - zaključio je izvor, a mi sa nestrpljenjem iščekujemo dan kada će sin Ane Bekute stati na ludi kamen.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Svetlana

03.06.2023 09:30

Lep čovek,ko se ne bi zaljubio🤣🤣