Ana Bekuta

Znam ko je danas u nebeskoj kafani... Ana Bekuta neutešna zbog najvećeg gubitka (foto)

Autor:

23.05.2023 19:00

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić važili su za skladan par, a pevačica se i dalje teško nosi sa njegovom smrću



Prošlo je dve godine otkako nas je napustio političar Milutin Mrkonjić koji je godinama bio u vezi sa Anom Bekutom

Mrkonjić bi na današnji dan napunio 81 godinu, a njegova dugogodišnja izabranica tim povodom oglasila se na svom Instagram profilu i posvetila mu emotivnu objavu.

Pročitajte Ova naša pevačica velika je prijateljica Dijane Đoković, bila je uz nju u najgorim momentima

 

 

„Znam ko je danas u nebeskoj kafani. Prošla je 81 godina otkako si zauvek ulepšao planetu. Počivaj u radosti“, napisala je Ana Bekuta i dirljivim rečima ganula mnoge.

Inače, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić u vezi su bili deceniju, a njihova romansa mnoge je intrigirala budući da je on bio oženjen.

Ljubav između političara i pevačice desila se odmah kada su se upoznali, a zvanično su vezu otpočeli na "Dan zaljubljenih“ 2012. godine na koncertu Šabana Šaulića, kada je pao i prvi poljubac, piše "Stil.rs".

Pročitajte Milutin baš nedostaje - Božić u domu Ane Bekute, unuci glavni gosti, bogata trpeza (foto)

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić imali su sudbinski susret.

- Postala sam odmah svesna da je on čovek mog života. Ne na prvom ali na drugom našem susretu. Bila je privatna sedeljka i bio je prisutan pokojni Bata Živojinović, tada su se dogovarali da objave njegovu knjigu.

Moj drug im je svirao i pozvao me. Kad tamo sedi gospodin Mrkonjić, koji je odmah skočio sa stolice, poslužio nas je, i te večeri na druženju sve mi je postalo jasno - otkrila je Ana.

Instagram

 

Od trenutka kada su se zavoleli bili su nerazdvojni, a pevačica je u više navrata govorila o tome da joj je Milutin bio najveća podrška.

- Mrka je moj verni pratilac, moj tihi navijač. Bilo da se radi o koncertima, o podršci u vezi sa ishranom ili o bilo kom drugom problemu, on je uvek tu.

Od kada smo zajedno, nije se nijednom desilo da nije došao na moj nastup u Beogradu - izjavila je Bekuta svojevremeno.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading