Šarlot i Kejt

Majčino srce u stanju je da izdrži i najgore: Oglasila se Kejt Midlton, za Šarlot će sve učiniti

Autor:

02.05.2024 14:15

Foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Foto: Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Kejt Midlton se danas oglasila na zvaničnom Instagram profilu, ovo je razlog



Otkako je obelodanila da boluje od karcinoma, Kejt Midlton se ne pojavljuje u javnosti, a retko se i oglašava.

Ipak, na važne datume napravi izuzetak, te je tako prošle nedelje za rođendan princa Luja podelila fotografiju, a danas se ponovo oglasila.

Photo by Ian Vogler - WPA Pool/Getty Images

 

Razlog zbog kojeg se princeza od Velsa oglasila je rođendan princeze Šarlot, povodom kojeg je Kejt podelila ćerkinu fotografiju.

Pročitajte Rastaće se zbog njene bolesti? Ovakva budućnost čeka Kejt i Vilijama

- Srećan deveti rođendan, princezo Šarlot! Hvala vam na svim ljubaznim porukama danas - piše na Instagram profilu princeze i princa od Velsa, gde je označeno da je upravo Kejt Midlton autor fotografije.

Inače, poznata je tradicija da princeza od Velsa za rođendane svoje dece objavljuje fotografije svoje dece čiji je autor upravo ona.

Ta tradicija sada je malo prekršena jer rođendanskog portreta nije bilo veče pred važan dan odnosno u ranim jutarnjim časovima, kao ranije.

Kensingtonska palata obično objavljuje portrete dece Kejt Midlton i princa Vilijama rano ujutru kako bi se time obeležili njihovi rođendani.

Pročitajte 13 godina kasnije - Otkrivena tajna venčanice Kejt Midlton (foto)

Tradicija je ove godine malo izmenjena, budući da fotografija princeze Šarlot nije bila objavljena rano jutros.

Takođe, Kejt Midlton i princ Vilijam podelili su fotografiju princa Luja prošlog utorka popodne, a ne u ponoć na njegov rođendan, kao što je bilo uobičajeno sa novim kraljevskim portretima.

Princ i princeza su prvo odlučili da ne bude objave rođendanske slike princa Luja, imajući u vidu njihove nedavne apele za privatnošću, u momentima bez presedana za njihovu porodicu, ali su se predomislili jer su želeli da zahvale na lepim željama upućenim njihovom slavljeniku, piše Daily mail.

Komentari. (0)

Loading