Kejt Midlton

Tek što se vratila, Kejt Midlton doživela novi udarac, Vilijam joj okrenuo leđa

Autor:

16.06.2024 19:15

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Foto: Photo by Chris Jackson/Getty Images

Fotografija princa Vilijama sa decom izazvala brojne polemike, zašto sada krive Kejt?



Nakon šest i po meseci britanska princeza Kejt Midlton juče se prvi put pojavila u javnosti. Povod za to bio je rođendan kralja Čarlsa i manifestacija „Trooping the Colours“ na kojoj je princeza od Velsa došla u pratnji princa Vilijama i njihovo troje dece.

Kejt je blistala u belom kompletu koji je isticao njenu krhku figuru, pa je jasno da je hemioterapija ostavila traga, ali uprkos podmukloj bolesti princeza nije skidala osmeh sa lica.

Chris Jackson/Getty Images

 

Nakon jučerašnjeg pojavljivanja pred milionima ljudi, danas je princeza na meti osuda javnosti, a evo kojim povodom.

Naime, kako se danas obeležava Dan očeva, na zvaničnom profilu kraljevske porodice osvanula je fotografija princa Vilijama sa princezom Šarlot, princem Džordžom i princem Lujem.

Pročitajte Nakon više od pola godine Kejt Midlton napokon u javnosti, hemioterapija je učinila svoje

- Volimo te, tata – stajalo je u opisu fotografije.

Međutim, prelepa slika na kojoj su uslikani s leđa nije naišla samo na pohvale. Kako je navedeno da je i ovaj put Kejt Midlton autor fotografije, pojedinci su joj zamerili što je princa sa decom uslikala s leđa.

„Kraljevski portreti se ne slikaju sa leđa, šta je ona mislila?“, „Plaža je predivna, vaši modeli su budući kralj i njegova deca i uslikaš tako smešnu fotografiju”, „Na tako lepom mestu mogla je da smisli nešto zanimljivije nego da budu okrenuti leđima” – bili su samo neki od komentara.

S druge strane, bilo je i onih koje je fotografija princa Vilijama sa decom podsetila na peh sa slikom koja je izašla na Dan majki.

 

 

Podsetimo, tada je objavljena fotografija Kejt Midtlon sa decom za koju se ubrzo ispostavilo da je fotošopirana, nakon čega se princeza izvinila.

Da li je najnovija fotografija princa Vilijama sa decom koju je uslikala princeza zaslužila takve komentare, prosudite sami.

Komentari. (0)

Loading