Kejt Midlton

Nakon više od pola godine Kejt Midlton napokon u javnosti, hemioterapija je učinila svoje

Autor:

15.06.2024 13:15

Foto: Photo by Leon Neal - WPA Pool/Getty Images

Foto: Photo by Leon Neal - WPA Pool/Getty Images

Kejt Midlton u javnosti nakon šest i po meseci, fotografija sve govori



Bolest princeze od Velsa jedna je od glavnih tema proteklih šest i po meseci. Njenu borbu sa karcionomom ispratio je ceo svet, na adresu kraljevske palate neprekidno su stizale reči podrške, i svi su navijali da Kejt Midlton iz ove bitke izađe kao pobednik.

Kada će se princeza vratiti dužnostima i nastaviti tamo gde je stala pre dijagnoze, nagađalo se dosta dugo, a sada je nakon više od pola godine osvanula fotografija Kejt Midlton u javnosti.

Photo by Chris Jackson/Getty Images

 

Naime, povodom rođendana kralja Čarlsa, na paradi „Trooping the Colour“ kraljevska porodica se tradicionalno okupila, a svečanosti je na radost mnogih prisustvovala i princeza od Velsa. Članovi kraljevske porodice okupili su se na balkonu Bakingemske palate iznad koje će preletati 30 vojnih aviona, piše „Mirror“.

Na ovoj svečanosti učestvuje 1.400 vojnika, 400 muzičara i 200 konja, ali na grandioznoj paradi najviše se priča o pojavljivanju Kejt Midlton u javnosti nakon šest i po meseci.

Pročitajte Prvo oglašavanje Kejt Midlton nakon hemioterapija - Osećam se slabo i umorno

Princeza je za ovu priliku obukla beli komplet u kome je do izražaja došla njena krhka figura. Iako je oduvek bila sitne građe, mnogi smatraju da se poslednice hemioterapije vide, te da je sada znatno mršavija.

Kejt je sa suprugom, princem Vilijamom i njihovo troje dece napustila automobil, nakon čega su se svi zajedno uputili da prisustvuju svečanosti.

 

 

Komentari. (0)

Loading