Dragana Mirković

Dragana Mirković grca u suzama: Dosta je, i ja imam sina

Autor:

24.11.2023 20:02

Foto:

Foto:

Suze Dragane Mirković rasplakale naciju



Jedna od naših najboljih pevačica Dragana Mirković nikada nije krila koliko je vezana za sina Marka, ćerku Manuelu, ali i supruga Tonija Bijelića.

Porodica joj je oduvek bila utočište i mirna luka u različitim fazama i životnim bitkama, pa nije čudo što su prilikom gostovanja u jednoj emisiji suze Dragane Mirković neumorno tekle niz njeno lice. 

Instagram printscreen

 

U novoj epizodi muzičko-plesnog šou-programa "Rame uz rame sa Draganom" učestvovao je takmičar Anton Elkin, koji je u svojoj tački pokazao sa čime se sve suočavaju mladi ljudi koji su pogođeni ratom. 

Pročitajte Prizor topi srca - Dragana Mirković sa roditeljima i sestrom, retka porodična fotografija

Njegov nastup duboko je ganuo našu folk pevačicu, a suze Dragane Mirković obišle su čitavu naciju.

- Anton, taj cvet na tvojim grudima je najlepša moguća poruka. Ove suze su za sve mlade momke kao ti. Ja imam sina i ja ne želim to nikome od vas...

Jednostavno želim mir i želim da imate srećnu mladost i da uživate u njoj. Nešto najgore što mladim osobama može da se desi je rat. Ne damo naše sinove, ne damo ničije sinove.

Ovaj cvet je nešto najlepše i hvala ti puno - rekla je vidno uznemirena pevačica, a suze Dragane Mirković razumeli su i gledaoci kraj malih ekrana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kurir.rs (@kurir.rs)

Komentari. (0)

Loading