Dragana Mirković

Posvetila Toniju pesmu, pa gorko zaplakala: Dragana Mirković se načisto slomila

Autor:

09.04.2024 09:58

Foto: Milan Maričić ATA images

Foto: Milan Maričić ATA images

Suze Dragane Mirković rasplakale naciju



Suze Dragane Mirković potekle su nakon što je otpevala pesmu „Jedini moj” koju je posvetila još uvek zakonitom suprugu Toniju Bijeliću

Mirko Tabašević

 

Da se Dragana i Toni razvode, svima je poznato.

Budući da joj je porodica oduvek bila utočište u različitim fazama i životnim bitkama, nije čudo što su na nedavno održanom koncertu suze Dragane Mirković neumorno tekle niz njeno lice.

Pročitajte Dragana Mirković potpuno iskrena - Mislila sam da će se na tome završiti

Dok je izvodila emotivnu baladu koju je posvetila suprugu, muzička zvezda pala je na kolena i gorko zaplakala. Ali, ni to nije sve. 

Instagram

 

Naime, malo ko se seća da se u spotu za pesmu „Jedini” pojavljuju Draganina i Tonijeva deca što u njoj budi posebnu emociju. 

- Pesmu ‘Jedini’ sam posvetila svom suprugu za deset godina braka i u tom spotu se pojavljuju mali Marko i Manuela i to je njihovo poslednje pojavljivane i to zbog tate, jer smo hteli da imamo porodičnu uspomenu - otkrila je svojevremeno pevačica. 

Pročitajte Pokajao se? Toni Bijelić se vratio u zamak Ebenfurt (foto)

Podsećanja radi, Dragana Mirković je 26. marta izdala saopštenje u kom je obavestila javnost da se posle 24 godine braka razvodi od Tonija Bijelića, te da tri godine već ne žive zajedno. 

O razlozima koji su doveli do kraha ljubavi nije želela da govori, a u medijima se spekuliše da biznismen navodno ima ljubavnicu sa kojom živi u Nemačkoj. 

Komentari. (0)

Loading