Dragana i Toni

Već tada je znala da Toni ima drugu: Draganina pesma naslutila kraj, pretužno (video)

Autor:

27.03.2024 20:07

Foto: Petar Đorđević

Foto: Petar Đorđević

Pesma Dragane Mirković krije veliku tugu, publika je obožava„Kriva što se lomim za ovu ljubav, kriva, što se bojim gde si do jutra. Kriva što postojim, a nisam luda, kriva sam, što nisam ta neka druga”, glasi pesma Dragane Mirković.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Velika muzička zvezda Dragana Mirković podnela je zahtev za razvod braka.

Ona i Toni, kako je navela, već neko vreme ne žive zajedno, a o razlozima koji su do toga doveli nije želela da govori. 

Pročitajte Ako napusti dvorac, Dragana Mirković će ovde živeti (foto)

- Sa žaljenjem moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Već dugo moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, sve to vreme mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.

Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. 

Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činim svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavljajući tačku na naš brak.

Ostajem dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje, kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina - rekla je, između ostalog, folk diva. 

Pročitajte U jeku razvoda Dragane Mirković, Jelena Karleuša se javno obratila Toniju

Imajući u vidu da su važili za jedan od najskladnijih parova, teško je i pretpostaviti šta bi mogao biti uzrok razlaza, ipak, mnogi smatraju da je pesma Dragane Mirković najavila kraj.

Prelepa numera koja nosi naziv „Kriva sam” već na prvo slušanje osvojila je srca publike, a posebnu emociju probudila je kod pripadnica lepšeg pola koje su se pronašle u njenim stihovima. 

printscreen

 

„Kakva pesma”, „Ova pesma je naslutila kraj”, „Gago, carice”, „Žena oseti kad je gotovo” samo su neki od komentara. 

Komentari. (0)

Loading