Dragana i Manuela

Dragana Mirković očajna, Manuela doživela njenu sudbinu, pretužno

Autor:

01.04.2024 11:35

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Objava Dragane Mirković pokrenula lavinu komentaraJedna od naših najboljih pevačica i njen suprug Toni Bijelić su, posle više od dve decenije braka, odlučili da se razvedu. Da nesreća nikada ne dolazi sama, jasno pokazuje i najnovija objava Dragane Mirković. 

M.M./ATAImages

 

Naime, slavna pevačica se putem društvenih mreža oglasila i otkrila sa kakvim problemom se suočava njena ćerka Manuela

Pročitajte Zbog ovoga Draganini roditelji ćerki nisu došli na venčanje

- Već duže vreme neka devojka se predstavlja kao moja ćerka Manuela i dopisuje se sa ljudima. Ovo je njen lažni Instagram i Fejsbuk profil. 

Manuela ima zaključan profil i svaki drugi je lažni. Ovo je krivično delo - poručila je ona, a objava Dragane Mirković pokrenula je lavinu komentara.

Instagram

 

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da neko zloupotrebljava ime Draganine ćerke, a muzička zvezda, koja je i sama bila žrtva prevare, celu situaciju veoma je teško podnela.

Pročitajte Skupoceni poklon nije očekivala - Ovako je izgledao prvi susret Dragane i Tonija

‒ Možete misliti koliko joj je bilo teško kada je shvatila da je sada njena ćerka Manuela isto doživela.

Manuela nije pevačica, ali je brzo dospela pod lupu medija i kada su krenule da se šire neistine, javno je rekla da gasi sve društvene mreže.

Dragana najbolje zna koliko zla reč može da zaboli i jako joj je žao što sada njeno dete, ni krivo ni dužno, prolazi kroz isto ‒ tvrdi za domaće medije izvor blizak pevačici. 

Komentari. (0)

Loading