Dragana i Toni

Zbog ovoga Draganini roditelji ćerki nisu došli na venčanje

Autor:

27.03.2024 21:15

Foto: mirko tabašević

Foto: mirko tabašević

Roditelji Dragane Mirković nisu bili na ćerkinom venčanju, razlog je ovo



Niz godina Dragana Mirković je na samom vrhu estrade.

Sve što je u životu postigla duguje isključivo glasu, dobrim pesmama, ali i bezuslovnoj podršci roditelja Jelice i Predraga i sestre Dušice.

Antonio Anhel / Ata images

 

Međutim, iako su veoma bliski, roditelji Dragane Mirković ćerki nisu došli na venčanje, a folk diva je svojevremeno otkrila šta se zapravo dogodilo. 

Pročitajte U jeku razvoda Dragane Mirković, Jelena Karleuša se javno obratila Toniju

- Toni i ja smo se venčali u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu.

Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja.

Nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo.

Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje.

Toliko sam iskreno volela i bila srećna i to mi je u tom momentu bilo dovoljno - otkrila je svojevremeno pevačica za domaće medije. 

Pročitajte Dragana Mirković grca u suzama - Znam da nigde nisam pogrešila

U jednoj od epizoda emisije „Rame uz rame sa Draganom” otkrili smo i da su roditelji Dragane Mirković bili strogi, kao i to da ju je otac pratio na nastupe sve dok nije postala punoletna. 

- Tata me je pratio na nastupe dok nisam napunila 18 godina. Ne zato što nije verovao meni, nego je bio svestan da sam previše stidljiva, mlada, uplašena i znao je da neko mora da bude pored mene. 

Onda su me roditelji, da tako kažem, prepustili samoj sebi, ali sam bila zaštićena prvo sa njihove strane, a potom i od mog menadžera, pokojnog Rake Đokića i ljudi koji su se pojavili u mom životu i puno mi pomogli - otkrila je pevačica. 

Antonio Ahel/ATAImages

 

Podsećanja radi, Dragana Mirković juče je obavestila javnost da se nakon 24 godine braka razvodi od supruga Tonija Bijelića. 

- Već dugo moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio, a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom.

Pročitajte Nikada je nije ostavio na cedilu, Draganin otac jasno poručio - Moja ćerka to nije zaslužila

Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasem zajednicu koju smo nekada imali.

Međutim, s vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak - rekla je, između ostalog, Dragana. 

Komentari. (0)

Loading