Teodora Bjelica

Venčanje u strogoj tajnosti: Udala se Teodora Bjelica, majka Gordana nikad srećnija (foto)

Autor:

20.03.2024 10:01

Foto: Bane T. Stojanovic / ATAImages

Foto: Bane T. Stojanovic / ATAImages

Udala se Teodora Bjelica, fotografije sa venčanja oduševile



Udala se Teodora Bjelica, odjeknulo je na društvenim mrežama. Mlada glumica izgovorila je sudbonosno „da” svom izabraniku Karlu Muharu, fudbaleru iz Hrvatske. 

Instagram

 

Svečana ceremonija održana je u strogoj tajnosti, u prisustvu članova porodice i najbližih prijatelja. Ćerka Gordane Bjelice blistala je u raskošnoj venčanici koju bi svaka mlada poželela.

Pročitajte Teodora Bjelica ogolila dušu - Mama je bila trudna kada...

Prelepa kreacija izrađena je od najfinije čipke i prati liniju tela, a spuštene bretele daju notu elegancije i sofisticiranosti. 

Instagram

 

Dve godine mlađi fudbaler odabrao je crno odelo ispod kojeg je obukao belu košulju. Crna kravata i cipele zaokružile su čitav stajling. 

Novopečeni mladenci nisu skidali osmeh s lica, a lepoj Teodori je, kao i do sada, majka bila najveća podrška.

instagram/big_mom93

 

Podsećanja radi, pre nekoliko meseci Teodora se gostujući u emisiji „Ispovest” osvrnula na početak svoje karijere, ali i na odnos sa majkom od koje je nasledila talenat za glumu. 

- Talenat za glumu nasledila je od majke, Gordane Bjelice, koja je svojevremeno napravila desetogodišnju pauzu u svojoj karijeri jer joj je bivši suprug branio da se bavi ovim poslom.  

Pročitajte Mislila sam da ću ostati nepokretna - Teodora Bjelica iskreno o stravičnoj nezgodi

- Ona se uvek držala po strani, nije se puno ni družila, nije sedela u pozorištu posle predstave, bila je i udata, pa joj je taj bivši muž pravio probleme. 

Od 24. do 35. se nije bavila glumom. Onda se vratila na male ekrane ulogom Bebe u seriji „Srećni ljudi”, a ja sam bila u stomaku.

Ona je trudna snimala tu seriju, ali se stomak nije primećivao. Tada se drugačije snimalo, jedna scena se snimala nedelju dana, pa onda pauza, tada su ljudi uspevali da žive, a ne samo da rade - otkrila je tada.

Komentari. (0)

Loading