Teodora Bjelica

Teodora Bjelica ogolila dušu: Mama je bila trudna kada...

Autor:

08.07.2023 20:00

Foto:

Foto:

Život Teodore Bjelice pod budnim okom javnosti, ove detalje sigurno niste znali



Teodora Bjelica našla se pod budnim okom javnosti nakon što se pročulo za njenu vezu, a potom i navodni raskid sa Igorom Kojićem, sinom folk pevača Dragana Kojića Kebe

Atraktivna glumica godinama je živela u inostranstvu, a nakon što je prihvatila ulogu u filmu „Južni vetar” vratila se u domovinu i nastavila život u srpskoj prestonici.

Instagram

 

Gostujući u emisiji „Ispovest” Teodora se osvrnula na početak svoje karijere, pa otkrila šta joj je u to vreme ulivalo najveći strah i šta joj je bila velika želja. 

Pročitajte Zvanično kraj - Igor Kojić i Teodora Bjelica raskinuli, preko ovoga nisu mogli da pređu

- Do skoro nisam živela u Srbiji, putovala sam od 18. godine do 25. i sve sam završavala vanredno i mislila sam da nikada neću imati priliku da živim i radim u svojoj državi.

I dogodi se da u Meksiku dobijem stipendiju za njihov ‘Elsea’ fakultet glume i u tom trenutku mi stiže poziv od Miloša Avramovića za ‘Južni Vetar’ i ja se razmišljam šta da radim.

Tu sam već šest meseci u Meksiko Sitiju, dobijam priliku da studiram i radim. To je preskup fakultet, a ja dobijam stipendiju.

 

 

Odlučila sam da se vratim u Srbiju i odigram tu ulogicu u ‘Južnom Vetru’, ženska intuicija mi je govorila da treba da se vratim i da ću dobiti priliku da živim i radim u svojoj zemlji.

Uvek sam mislila da ću ostati negde u inostranstvu, moj život je bio u koferima, moji prijatelji su bili na telefonskoj vezi kada uspemo da se potrefimo zbog vremenskih zona i baš sam patila za tim jer baš volim svoju državu i svoj grad. 

Pročitajte Teško detinjstvo naše glumice - Teodora Bjelica odrasla bez oca i trpela nasilje

Talenat za glumu nasledila je od majke, Gordane Bjelice, koja je svojevremeno napravila desetogodišnju pauzu u svojoj karijeri jer joj je bivši suprug branio da se bavi ovim poslom.  

- Ona se uvek držala po strani, nije se puno ni družila, nije sedela u pozorištu posle predstave, bila je i udata, pa joj je taj bivši muž pravio probleme. 

Instagram

 

Od 24. do 35. se nije bavila glumom. Onda se vratila na male ekrane ulogom Bebe u seriji „Srećni ljudi“, a ja sam bila u stomaku.

Ona je trudna snimala tu seriju, ali se stomak nije primećivao. Tada se drugačije snimalo, jedna scena se snimala nedelju dana, pa onda pauza, tada su ljudi uspevali da žive, a ne samo da rade.

mirko tabašević

 

Njena omiljena uloga mi je ‘Orkestar jedne mladosti’, tu najviše podseća likom na mene, imala je otprilike godina koliko i ja, tu jako ličimo.

Kada vidim nju, kada joj čujem glas, manir na koji glumi onda kažem ‘Bože, ipak sam ista majka’.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading