Igor Kojić

Posle pevačice glumica: Ona je nova devojka Igora Kojića, otac nikada nije hteo da je prizna, a bio je veoma poznat (foto)

Autor:

16.01.2023 11:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Nova devojka Igora Kojića naša poznata glumica, odalo ih zajedničko zimovanjePosle razvoda od Severine Igor Kojić dugo je bio sam. Javnost je žarko želela da vidi njegovu novu devojku, ali se to nije dogodilo. Sve do sada...

Pročitajte Prvi intervju posle razvoda sa Severinom - Igor Kojić otkrio ko je kriv za krah ljubavi

ATA Images

 

Kako magazin Story ekskluzivno saznanje, Igor Kojić je u vezi sa glumicom Teodrom Bjelicom

Teodora Bjelica, inače je ćerka Gordane Bjelice, glumice iz serije „Srećni ljudi“ koja je u žižu interesovanja ponovo došla pre desetak godina učešćem u rijalitiju „Farma“. Osim toga, poznato je da je Teodora vanbračna ćerka poznatog novinara Miroslava Lazanskog, koji nikada nije želeo da je prizna, što je ostala jedna od velikih mrlja u biografiji bivšeg ambasadora. 

Instagram

 

Iako Igor i Teodora informaciju da su zajedno još uvek nisu zvanično obelodanili, odale su ih fotografije sa zimovanja. 

Pročitajte Teško detinjstvo naše glumice - Teodora Bjelica odrasla bez oca i trpela nasilje

Instagram

 

I Igor i Teodora su na svojim profilima na Instagramu objavili identične kadrove sa snegom zavejanog Kopaonika, pa je vrlo brzo postalo jasno da zaljubljeni par uživa u idiličnom planinskom ambijentu.

Instagram

 

Instagram

 

Izgleda da je sin Dragana Kojića Kebe posle kraha braka sa Severinom konačno pronašao svoju sreću. Da li će ona potrajati, pokazaće vreme.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading