Igor i Teodora

Zvanično kraj: Igor Kojić i Teodora Bjelica raskinuli, preko ovoga nisu mogli da pređu

Autor:

07.07.2023 10:00

Foto:

Foto:

Igor Kojić i Teodora Bjelica raskinuli, prenose domaći mediji, ovo su detalji...



Nakon nekoliko meseci veze, Igor Kojić i Teodora Bjelica raskinuli su, prenose domaći mediji.

Bivši fudbaler i mlada glumica stavili su tačku na vezu i svako je krenuo svojim putem, a kako Kurir saznaje od tada nemaju nikakav kontakt.

Ata Images/Instagram

 

Nekadašnji par nije želeo da komentariše razloge raskida, ali dobro upućen izvor kaže da su imali potpuno drugačija interesovanja u životu.

Pročitajte Posle pevačice glumica - Ona je nova devojka Igora Kojića, otac nikada nije hteo da je prizna, a bio je veoma poznat (foto) 

- Igor i Teodora raskinuli su pre nekoliko nedelja. Inicijator je bila Teodora, koja je shvatila da bivši Severinin muž nikako nije za nju.

To su joj rekle i sve prijateljice, ali ona je bila baš zaljubljena u njega. Ipak, s vremenom su počele nesuglasice, te je ona shvatila da Igor ne želi ozbiljnu vezu i da nije za nju.

Instagram

 

To je sve počelo da je guši. Sela je s njim i objasnila mu da je najbolje da zasad naprave pauzu. Igoru nije bilo pravo, ali složio se s njenom odlukom.

Pročitajte Igor Kojić napustio Beograd, a sve zbog posebne žene

Nije dugo patio, već neko vreme izlazi s društvom. Baš se opustio, tako da nikog ne treba da iznenadi ako uskoro bude našao novu devojku – rekao je izvor za pomenuti medij.

Iako Teodora do sada nije želela da govori o privatnom životu, priznala je da je na vezu sa Kebinim sinom stavila tačku.

Profimedia

 

- Jednostavno, nismo se poklopili. S godinama sam naučila da ne trošim vreme na ljude i odnose koji mi ne prijaju. Bez zle krvi odlazim i toj osobi poželim sve najbolje - rekla je glumica za Story.

Podsetimo, za vezu Igora i Teodore saznalo se sredinom januara kada su podelili fotografije sa zajedničkog zimovanja.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading