Stjepan Hauser

Posle Rozge dosta mlađa: Stjepan Hauser sa novom lepoticom, fanovi ga razapeli

Autor:

12.06.2023 17:45

Foto:

Foto:

Ko je devojka Stjepana Hausera? Pitanje već godinama intrigira medije...Stjepan Hauser poznat je kao talentovan muzičar, ali isto tako i kao veliki zavodnik.

Ljubavni život popularnog violončeliste puni novinske stupce još otkako se rastao od pevačice Jelene Rozge 2017. godine.

Instagram

 

Hausera su mediji spajali sa brojnim damama, ali on nije potvrdio vezu ni sa jednom od njih.

Pročitajte Stjepan Hauser izričit - ne verujte tim varalicama!

Nekadašnji član dvojca „2 Chellos“ dovođen je u vezu sa pijanistkinjom Lolom Stamatovom, kao i sa hrvatskom pevačicom Fani Stipković, međutim sve je ostalo na nagađanjima.

Nova devojka Stjepana Hausera danas je ponovo glavna tema, nakon što je muzičar podelio set fotografija na kojima prisno pozira sa prelepom brinetom.

Instagram

 

Lepotica koja je u društvu hrvatskog zavodnika poreklom je iz Ukrajine, zove se Marija i na Instagramu ima 32 000 pratilaca.

U opisu profila stoji da se bavi nutricionizmom, sportom, lepotom, a veliku popularnost stekla je objavljivanjem zavodljivih fotografija.

Pročitajte Stjepan Hauser dao odgovor na pitanje koje sve zanima - Postoji puno princeza i sirena, ali...

Opis fotografije koji je glasio: „Romantico“, naveo je fanove na to da posumnjaju da je upravo lepa Ukrajinka nova devojka Stjepana Hausera, ali ova objava nije naišla samo na pozitivne reakcije u javnosti.

Instagram

 

Naime, mnogi pratioci su napali muzičara komentarišući da je devojka premlada za njega.

„Opet si promenio devojku“, „Premlada je za njega“, „Izgleda kao da ima 12 godina“, samo su neki od komentara koji su osvanuli na nalogu Hausera.

Instagram

 

Šta vi mislite, kakav su par?

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Alex

12.06.2023 18:10

Pa staro pravilo je da posle svake bivše uvek sledi mlađa od nje. Šta je tu čudno i neobino?