Teodora Bjelica

Mislila sam da ću ostati nepokretna: Teodora Bjelica iskreno o stravičnoj nezgodi

Autor:

17.01.2024 19:32

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Nezgoda Teodore Bjelice nije bila naivna, glumica otkrila detalje



Teodora Bjelica našla se pod budnim okom javnosti kada se pročulo za njenu vezu, a potom i raskid sa Igorom Kojićem, sinom folk pevača Dragana Kojića Kebe

Atraktivna glumica godinama je živela u inostranstvu, a kada je prihvatila ulogu u filmu „Južni vetar”, vratila se u domovinu i nastavila život u srpskoj prestonici.

Instagram

 

Osim neverovatnog talenta za glumu, krasi je i avanturistički duh, a ljubav prema konjima gaji odmalena. Ipak, nezgoda Teodore Bjelice desila se upravo na Galopskoj stazi. 

Pročitajte Teodora Bjelica ogolila dušu - Mama je bila trudna kada...

- Idem sa svojim trenerom i moram da budem jako skoncentrisana na konja da ne bih pala, a dešavalo mi se dva puta u roku od tri dana.

Prvi put u padoku na pesku napravila sam tri salta, pala sam na levo rame i glavu i kada sam čula da mi kvrcka svaka kost u vratu, mislila sam da ostajem nepokretna, al,i hvala Bogu, nije mi bilo ništa.

Drugi put sam pala na beton na Galopskoj stazi, isto na rame, ali nisam se povredila, a trener mi je rekao. "Bravo, svaka čast, odlično znaš da padneš" - otkrila je svojevremeno glumica, prenosi "Nova". 

 

 

Nezgoda Teodore Bjelice ipak nije bila naivna zbog čega je mlada glumica donela odluku da prestane da se bavi ovim sportom. 

Komentari. (0)

Loading