Sofija Rajović

Posle samo 10 meseci Sofija rekla kraj, napustila Toronto: Ma koliko se trudila, nisam uspela da sagledam našu...

Autor:

08.01.2023 14:00

Foto: Jovanka Bojković

Foto: Jovanka Bojković

Glumica Sofija Rajović otkriva koji su je razlozi motivisali da se posle deset meseci života u Torontu vrati u rodni Beograd



Posle deset meseci života u Kanadi, glumica Sofija Rajović (35) vratila se u rodni Beograd zbog uloge u seriji “Igra sudbine”. Umetnica koju publika pamti kao kućnu pomoćnicu Cecu u seriji “Istine i laži”, kao i zavodnicu u “Vojnoj akademiji 2”, krajem februara prošle godine udala se na intimnoj ceremoniji za dugogodišnjeg izabranika i preselila u Toronto. Boraveći na drugom kontinentu, uvidela je da patriotizam definitivno jača s godinama.

Pročitajte Godinama je kuburila sa viškom kilograma, a danas... Sofija Rajović druga žena, da li biste je prepoznali? (foto)

Peđa Luković

 

- Što sam starija želim da sve više vremena provodim u Srbiji, čak i da mnogo manje putujem. Shvatila sam da mi to ipak najviše prija. Godinama sam baš dosta putovala, bila u prilici svašta da vidim i doživim, ali sam se na kraju uvek vraćala onome što je suštinski moje. Moj suprug je razuman čovek, voli Srbiju i radi na tome da se preselimo i živimo ovde, to nam je dugoročan plan.

Toronto je nekako hladan, nema istorije, nema ni ljudske prisnosti poput one u Italiji, Grčkoj i drugim evropskim zemljama. Imam utisak da se tamo sve, u većini slučajeva, vrti oko posla i interesa. Naravno, drugačije je kad ste udati i imate partnera sa kojim sve delite, ali jednostavno nisam uspela da sagledam neku našu perspektivu u budućnosti, ma koliko da sam se trudila proteklih deset meseci.

Pročitajte Glumica izgovorila sudbonosno 'da' -  Srce Sofije Rajović ukrao misteriozni muškarac

Instagram

 

Važan je dobar plan Upravo iz tog razloga Sofija i njen suprug doneli su odluku da uskoro zajednički život nastave u Srbiji, a dok se ne steknu uslovi za to, oboje će živeti na relaciji Kanada - Srbija.

- Upoznala sam tamo dosta našeg sveta i verujem da svi oni teže da se vrate, ako ne ranije, onda bar kad odu u penziju. Naš duh, mentalitet i velikodušnost retko gde se mogu naći. U Kanadi mi je, iskreno, najviše nedostajala naša duša.

Komentari. (0)

Loading