Igor Kojić

Prvi intervju posle razvoda sa Severinom: Otkrio ko je kriv za krah ljubavi

Autor:

27.09.2022 18:00

Foto:

Foto:

Snažna poruka Igora Kojića upućena Severini Vučković



Snažna poruka koju je Igor Kojić uputio Severini prilikom svog prvog intervjua, otkrivši ko vuče konce u celoj sagi oko starateljstva. Bivši suprug poznate pevačice, je u intervjuu koji je dao za hrvatski list Indeks, govorio o tome koliko mu Aleksandar znači i da je on razlog zbog kojeg se u poslednje vreme češće može videti u društvu Milana Popovića, kao i tome kakva je zapravo pozadina priče oko starateljstva nad malim Aleksandrom, upućujući svojoj bivšoj supruzi poruku sa nadom da će se stvari rešiti na najbolji mogući način. A, to je da roditelji Aleksandra sami donesu odluku koja je za njega najbolja.

 

Pročitajte Igor Kojić napustio Beograd, a sve zbog posebne žene

 

Susret Igora i Aleksandra se desio neočekivano ovog leta na hrvatskom primorju, na kojem često letuje, jer se u blizini nalazi njegovo rodno mesto Mostar, pa je prilikom šetnje jednog dana ugledao Aleksandra koji je bio sa ocem u jednom restoranu, nakon čega mu je Aleksandar poletio u zagrljaj. Nakon toga još jednom su na moru slučajno naleteli jedni na druge, pa su tako Igor i Milan pružuli jedan drugom ruku i u centar dešavanja stavili Aleksandra. Mediji su osudili njegovo iznendano druženje, na šta je Igor ovom prilikom odgovorio: "Imali smo puno zajedničkih tema, a one su se najviše ticale Aleksandra koji je bio presrećan što njegov tata i Igor razgovaraju. Milan mi je tada rekao da mu je Aleksandar hiljadu puta rekao 'Tata, pričaj s' Igorom'. Niko ne zna pomiriti ljude onako kako to deca znaju, dok odrasli svima sude i na to smo se, nažalost navikli."

Instagram screenshot @igorkojic

 

 

Nastavljajući rečima da živimo u malom svetu gde se sve sazna, a pravila se često krše. On svojevremeno nikada nije krio svoju ljubav prema Severini, prema Aleksandru, pa tako neće ni pomirenje sa njegovim ocem, iako je svestan da su ga ljudi osudili kada je objavio fotgrafiju sa Milanom. "Svestan sam da pojedinim ljudima to izgleda kao izdaja, veoma grub, nečastan čin. Nekima izgleda kao neki pakt, ali istina je da sam imao nameru staviti tačku na razne neistine i na to što Severinin najbliži saradnik, koji ustvari vodi celi ovaj proces, nažalost jako vešto i perfidno godinama veoma svesno kumuje lošim odnosima Aleksandrovih roditelja zbog vlastitih ciljeva. Moj susret sa Milanom je jako jednostavan, a rezultat je Aleksandar koji je srećan do neba. Zamislite tek koliko bi tek bio srećan kada bi se njegovi roditelji sreli i razgovarali. Svestan sam i dobro upućen u odnose Aleksandrovih roditelja, ali ja nisam taj koji bilo kome treba suditi. Svakom detetu je potreban i otac i majka i duboko verujem da će se njih dvoje jednog dana sastati i na taj način pružiti Aleksandru jedno istinsko bogastvo, a to je ljubav i sloboda."

Igor je za pomenuti list rekao da je nakon susreta na hrvatskom primorju, ostao u kontaktu sa Aleksandrom, povremeno se čuju i pričaju putem video poziva. Baš u jednom takvom razgovoru, kada ga je mali Aleksandar pozvao da mu pokaže novu igricu, preko kamere je video poznato okruženje gde je nekada provodio vreme, pa ga je tom prilikom Igor pozvao na svoj rođendan. Iako je mislio da su šanse za njegov dolazak nikakve, on je ubedio tatu, tako da su njih dvojica došli u selo kod Igorovog dede, nadomak Loznice. Igor je u intervjuu izjavio da mu je to bio najlepši poklon za rođendan koji je ikada dobio. Jer, on danas, sa ove distane posmatra malog Aleksandar kao mlađeg brata, sa kojim se povremeno dopisuje i čuje kad je kod tate. Prilikom letnjeg raspusta dok je boravio u Beogradu viđali su se svaki dan, upoznao ga je sa braćom i imao priliku da se vidi sa Igorovom porodicom i ljudima koje dugo nije video. Rekavši da je bio jako srećan, što je jedino važno.

Instagram screenshot @igorkojic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading