Jelena Karleuša

Nekada kao nokat i prst, danas na dva kraja sveta: Karleušina kuma, manekenka, sada izgleda ovako (foto)

Autor:

12.06.2023 20:03

Foto:

Foto:

Kuma Jelene Karleuše bila jedna je od naših najlepših manekenki, a evo kako danas izgledaKuma Jelene Karleuše Ivana Kukrić, bila je jedna od naših najpoznatijih manekenki.

Suvereno je vladala svetskim modnim pistama, živela i radila u inostranstvu.

Ivana se udala za crnogorskog biznismena Ivana Bajkovića sa kojim živi u Los Anđelesu gde odgajaju ćerku Hanu koju su dobili 2018. godine.

Instagram

 

Prijateljstvo Jelene Karleuše i Ivane Kukrić datira još iz detinjstva, a krunisale su ga kumstvom 2004. godine kada se pevačica udala za Bojana Karića.

Pročitajte Ivana Kukrić - Hana mi je promenila život

Osim što joj je bila venčana, Ivana je Jeleni i krštena kuma, međutim, uprkos tome njih dve su se kroz godine udaljile, prenose domaći mediji.

Privatna arhiva

 

Odnos Jelene Karleuše i Ivane Kukrić je zahladeno, te manekenka nije bila pozvana na pevačicino venčanje sa Duškom Tošićem.

U prilog tome da njih dve više nisu u tako dobrim odnosima govori činjenica da je kuma Jelene Karleuše prošlog leta posle dužeg vremena posetila Srbiju, a tom prilikom njih dve se nisu videle.

Pročitajte Zdrava kao dren - Ovu namirnicu Karleuša nikada nema u frižideru, kafu u životu nije popila

Ivana Kukrić sa pratiocima na Instagramu deli kako provodi slobodno vreme, te smo se upravo na osnovu njene najnovije objave uverili da i dalje opravdava epitet jedne od najlepših Srpkinja.

Pogledajte kako ona danas izgleda.

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading