Emina Jahović

Svekrva iz pakla? Emina Jahović o odnosu sa Mustafinom majkom: Tražila je figuru za svog sina

Autor:

25.01.2024 12:45

Foto: Dušan Petrović

Foto: Dušan Petrović

Bivša svekrva Emine Jahović je na prvi pogled izgledala nepristupačno, ali...



Iako Emina Jahović i Mustafa Sandal već dugo nisu par, i danas se retko može pročitati vest o jednom od njih, a da se kroz priču ne provuče i ime onog drugog.

To i ne treba da čudi, budući da su važili za idealan par, kako u Srbiji, tako i u Turskoj. Deset godina mnogi su verovali da ovaj par živi bajku, a pevačica je nedavno otkrila detalje koje niko nije znao.

Dušan Petrović

 

Gostujući u emisiji „Ako progovorim” atraktivna brineta je otvorila dušu, a zahvaljujući tome smo, između ostalog, saznali kakva je bila svekrva Emine Jahović.

Pročitajte Da, to je zaista ona - Upoznajte novu Eminu Jahović (foto)

Nakon prvog susreta sa Mustafinom majkom, činilo se da će svekrva Emine Jahović biti prava nevolja, međutim, stvari su se vrlo brzo promenile.

- Moja drugarica je bila pored mene. Ona nas je pogledala, to je bio pogled katastrofa.

- Pritom, Mustafina majka je izuzetno jaka žena. Najbolja je baba na svetu, ali s obzirom na to da je Mustafa jedinac, u početku je imala odbrambeni stav, ovo je moja teritorija…

Kada nas je pogledala, odmah je trebalo da sa okrenemo i nestanemo - prisetila se Emina. 

Bivša svekrva Emine Jahović se samo na prvi pogled učinila nepristupačnom, a one su s vremenom postale veoma bliske.

- Posle toga, međutim, nas dve smo postale jako dobre prijateljice. Ona je realna žena, dosta se trudila i mučila za Mustafu.

Pročitajte Ovo sigurno niste znali - Čime se Emina Jahović bavila pre nego što je uplovila u svet muzike

Razvela se kada je imala 18 godina. Nije se ponovo udavala, ne zato što je konzervativna, nego zato što ima neka svoja pravila u životu.

Imala je posle toga jednu ljubav, za koju je htela da se uda, ali nešto tu nije… 

Zapravo je tražila nekoga ko će Mustafi biti očinska figura, nije to našla i ceo život je posvetila detetu - otkrila je pevačica.

Arhiva Hello!

 

Podsećanja radi, Emina i Mustafa su 2018, nakon deset godina, odlučili da stave tačku na brak u kojem su dobili dva sina – Jamana i Javuza

Komentari. (0)

Loading