Emina Jahović

Ovo sigurno niste znali: Čime se Emina Jahović bavila pre nego što je uplovila u svet muzike

Autor:

23.10.2023 19:58

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Zanimanje Emine Jahović dobro je poznato javnosti, ali malo ko zna čime se pevačica bavila pre nego što je uplovila u muzičke vode



Zanimanje Emine Jahović naširoko je poznato javnosti, međutim, malo ko zna čime se pevačica bavila pre nego što je ostvarila karijeru na kojoj bi joj mnogi pozavideli.

Ata Images

 

Pre nego što je postala pevačica zanimanje Emine Jahović bilo je veoma dinamično i interesantno. Ona se, naime, oprobala kao voditeljka vremenske prognoze na jednoj televiziji u rodnom Novom Pazaru.

Pročitajte Godinama smo živeli u zabludi - Ovo je pravo ime Emine Jahović, promenila ga je na početku karijere

Kako je svojevremeno otkrila vlasnica televizije, tadašnje zanimanje Emine Jahović savršeno je pristajalo atraktivnoj brineti.

Ipak, muzika je oduvek bila njena ljubav, a najveći san pevačice bio je da upozna Dina Merlina. Ta želja joj se vrlo brzo ostvarila, te je sa legendarnim pevačem snimila duetsku pesmu pod nazivom „Med”.

 

 

Iako prvo zanimanje Emine Jahović malo ko zna, ipak, pevačica ističe da je na svoju kratku, voditeljsku karijeru neizmerno ponosna. 

- Rado se sećam tinejdžerskih dana. Uživala sam tokom tog perioda koji sam provela radeći na televiziji i na radiju.

Pročitajte Kakva haljina! Emina Jahović pokazala da je ikona stila, a tek da vidite obuću (foto)

Tada sam prvi put pokazala svoju kreativnu slobodu, koja me je kasnije i navela da krenem putem muzike i javnog života - priznala je svojevremeno Emina. 

Komentari. (0)

Loading